Ja go ciagle całuje i potwierdzam, czasem ma dość <mrgreen>Sonia pisze:Nie mogę, jakie Filipek ma te pysio przesłodkie i niewinne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No zacałowałabym go chyba i miałby mnie dość <lol>
Filip & Nano
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Filip
-
turmalinka
Dzimi jest rudy point a Kaspian rudy srebrzysty, dlatego Kaspian jest jasniejszy - udaje madra, bo mi Estera wszystkie roznice tlumaczyla ;)sandra pisze:Tak;) ja tych różnic miedzy pointami nie ogarniam - kaspian ma kolor tylko na nosku a np Dzimi jest cały 'muśnięty' rudym - czyli Dzimi jest cieniowany? Muszę te kolory w końcu ogarnąć :->turmalinka pisze:Kaspian to chyba jak mój Heniek rudy srebrzysty?
-
turmalinka
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>sandra pisze: szafiarek <lol>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
wiesz co bo ja tak myślę ,że na ten Twój urlop to mogłabyś mi przywieść filipk , by się z donem bawiły a ja bym filipka wycałowała cooo?? no i zdrówka dla malucha i żeby pani słuchała i nie krzyczała 
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Wszystko załatwione juz dawno <mrgreen> Decyzja podjęta, obrączki kupione, termin zaklepany. Co tu wiecej robic? <lol>Aga L. pisze:I Ty jeszcze masz czas na spotkania towarzyskie, na parę dni przed ślubem? <gwiżdże>