Liluszka
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
Jaka grzeczna <zakochana>
-
aurora80
Kamila pisze:i ja się chyba na balkon przeprowadzę to wtedy kota będę częściej widywać <lol> Powiem Wam, że nawet je chętniej na balkonie. W domu nie tknęła mielonki, więc co nie zjedzone ląduje na trawniku dla jeżyka, który nas odwiedza wieczorami, ale zanim wyrzuciłam to dałam Liluszce i o dziwo wcięła prawie wszystko <shock> Dokarmiać ją na balkonie czy to niewychowawcze i lepiej nie przyzwyczajać??Luinloth pisze:Dziwisz się? U nas jest to samo, kić praktycznie mieszka na balkonie <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Dokarmiam, a jakże <mrgreen> wczoraj serwowałam indyka i proszę jaka ferajna się zebrała <lol>aurora80 pisze:Kamila pisze:i ja się chyba na balkon przeprowadzę to wtedy kota będę częściej widywać <lol> Powiem Wam, że nawet je chętniej na balkonie. W domu nie tknęła mielonki, więc co nie zjedzone ląduje na trawniku dla jeżyka, który nas odwiedza wieczorami, ale zanim wyrzuciłam to dałam Liluszce i o dziwo wcięła prawie wszystko <shock> Dokarmiać ją na balkonie czy to niewychowawcze i lepiej nie przyzwyczajać??Luinloth pisze:Dziwisz się? U nas jest to samo, kić praktycznie mieszka na balkonie <mrgreen>Waszego kociastego zalotnika pod balkonowego byś lepiej dokarmiała zamiast jeżyka... Pokaż, że będziesz dobrą teściową!

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Pańcia, po łapkach nie... tylko po pleckach <lol>
Jak ja wyciągam odkurzacz, Kacperek już jest pod kołdrą, taki z niego odważniak <lol>
Jak ja wyciągam odkurzacz, Kacperek już jest pod kołdrą, taki z niego odważniak <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Kamila pisze:Liluszka u fryzjera <lol> nie chciała się przesunąć to ma <lol> <lol> <lol>
<lol> <lol> <lol>
Liluszka to widać miłośniczka mocnych wrażeń <mrgreen>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Liluszka to oaza spokoju <mrgreen> U nas takie odkurzanie by nie przeszło <lol>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> właśnie sama się dziwię, bo to taki dzikius wszystkiegoi się boi, a do odkurzacza tak się przyzwyczaiła, że jak tylko włączam to leci do sypialni, układa się na brzegu łóżka lub parapecie tak, że łapki i główka zwisają, czeka aż wjadę i ma kino <mrgreen>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Moja Diana też lubiła być odkurzana, to jej długie futro powiewało na wietrze <lol>
Erisia na widok odkurzacza wyjmowanego z szafy robi powolny strategiczny odwrót w coraz bardziej odsunięte miejsca, w ostateczności pod łóżko. Liluszko, jaka Ty wyluzowana jesteś
Erisia na widok odkurzacza wyjmowanego z szafy robi powolny strategiczny odwrót w coraz bardziej odsunięte miejsca, w ostateczności pod łóżko. Liluszko, jaka Ty wyluzowana jesteś
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Aaaa
Liluszka to chyba siostra bliźniaczka Kalinki
Odkurzanko, yeeee! <tańczy>
- elsa
Lilcia wygląda jakby sobie jakiś masaż VIPowski zafundowała, tak jej przyjemnie <zakochana> <serce> <zakochana> Aż oczy jej się jak spodki z tej rozkoszy zrobiły, hihi <mrgreen>
<zakochana>