Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Neta

Re: Filip

Post autor: Neta »

Sandra... spóźnione urodzinowe naj naj życzenia :kiss: :kwiatek: :tort:
I wspaniałych wakacji <ok>
Wenecja... ech, pozazdrościć... <roll>
Awatar użytkownika
alakin

Post autor: alakin »

Sandra wracaj ..... :-)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

alakin pisze:Sandra wracaj ..... :-)
Ja jedna noga zostałam w Krakowie <mrgreen> Codziennie pisze do koleżanki jak tam Filipek, czy zjadł, czy sie bawi, czy grzeczny, czy przyszedl sie tulic do łóżka itp <mrgreen>
Juz w niedziele wracam i chyba pierwszy raz nie bede smutna wracając z urlopu :->
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Ach tak... bo to się zupełnie inaczej wraca do domu jak ktoś w nim na nas czeka <serce>
Już niedługo :hug:
Awatar użytkownika
Montegri
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Montegri »

Sandra na urlopie ale od tęsknota za koteczkiem z urlopu sobie nic nie robi :)
wytrzymasz :) już niedługo, zresztą jak czytam w dobrych rękach jest :)

ojej no to i ja składam zaległe najserdeczniejsze życzenia urodzinowe
Sandro samych dobrych dni :)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Sandra, spóźnione, ale za to szczere i prosto z serca: sto lat z okazji Urodzin :tort: :tort: :tort: :tort: :roza: :roza: :roza: . Niech się spełnią Twoje marzenia i szczęście zawsze Ci dopisuje :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ps. oj tak, jak kić czeka, to droga powrotna do domu jest najfajniejsza z całych wakacji <lol> <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A jak tam kolanko? Już się zagoiło? :-)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Dziękuję za życzenia! :roza:
Strup na kolanie jakoś po ślubie przestał mi przeszkadzać <lol> jak zaschnal w końcu to już ok, wciąż go sukcesywnie zdrapuje a on robi się na nowo :->

Podobno mój kiciuś kochany ukradł swojej opiekunce surowego kurczaka z deski do krojenia jak sobie robiła kolacje <lol> :kotek: już za trzy dni o tej porze będziemy juz razem z Fulipkiem <serce>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

<oops> Ale wstyd, dopiero dotarłam do Twojego gorącego wątku kochana <oops>

A więc, wszystkiego najpiękniejszego na tej jednak nowej drodze życia <serce> Żeby zawsze pozostała dla Was wspólna, pełna cudownych uczuć, szaleństwa, wzajemnego szacunku <serce>

:winko: :winko: :winko: :winko: :winko: :winko: :winko: :winko: :winko: :winko: :winko:

Przyjmij również życzenia Urodzinowe - samych szczęśliwych, wymarzonych chwil! 100 cudownych lat! <serce>

:roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza: :roza:

Na ślubie wyglądałaś pięknie! <serce> Nie wiem, który kawaler bardziej Ci pasował, ten mniej czy bardziej owłosiony <mrgreen> W każdym razie mają szczęście, że trafiła im się taka wspaniała kobieta! <serce>

Czyli Filipkowi dopisuje apetyt <mrgreen> To się chwali, widać opieka profesjonalna, kotek wyluzowany i ma się wspaniale :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Ballofhappiness

Post autor: Ballofhappiness »

Ja również dołączam się do życzeń, tych z okazji urodzin i tych z okazji rozpoczęcia Nowej Drogi Życia :-D
Filip ma na pewno cudowną opiekę. Ja jeszcze kota nie mam a już stworzyłam listę potencjalnych opiekunek.
Dobrze, że mam kuzynki, na które mogę liczyć. Wyczuwam w nich dobre ciocie. <ok>
Zablokowany