Miot G-Bis - Arabica i Fado

Zablokowany
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Filmik pierwszorzędny, trzymał w napięciu :-) A zdjęcia Bączka cudne :)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

A na ostatnim zdjęciu ma minkę jakby mówił: Mago, widziałaś jak pięknie jadłem? Czy teraz już jesteś pewna, że jestem ten TWÓJ ?

Ostatnio to się tak nad Wami zastanawiałam ( Agilisowi rodzice i opiekunowie), bo zwykle jest tak, że kotek trafia do nowego domu i jest już bardziej czyjś, niż hodowcy, a w przypadku kociaków Dorszki, one zawsze pozostają takie Dorszkowe. Trudno mi to opisać :) Ale tak pozytywnie bardzo to odbieram :kwiatek: :->
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Renia pisze:bo zwykle jest tak, że kotek trafia do nowego domu i jest już bardziej czyjś, niż hodowcy, a w przypadku kociaków Dorszki, one zawsze pozostają takie Dorszkowe. Trudno mi to opisać :) Ale tak pozytywnie bardzo to odbieram :kwiatek: :->
To prawda <mrgreen> Dorszka jest SUPER! :kiss:
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Mago pisze:
Renia pisze:bo zwykle jest tak, że kotek trafia do nowego domu i jest już bardziej czyjś, niż hodowcy, a w przypadku kociaków Dorszki, one zawsze pozostają takie Dorszkowe. Trudno mi to opisać :) Ale tak pozytywnie bardzo to odbieram :kwiatek: :->
To prawda <mrgreen> Dorszka jest SUPER! :kiss:
Dorszka jest nawet więcej niż super! <mrgreen> Tylko przez to czasami ciężko się do niej dobić, ale jak już człowiek trafi na wolną linię to te godzinne rozmowy przez telefon są bezcenne <lol>

Mały jest rozbrajający <serce>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

A moja dziecinka ma już ukończone 5 tygodni <mrgreen>
Wszystkiego dobrego robaczku :tort:
kadarki
Hodowca
Kontakt:

Post autor: kadarki »

nooo kawał czasu ma juz za sobą...hi hi hi najlepszego kremóweczko słodka :tort:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jeszcze tydzień i będziesz miała półmetek Mago :-)
Powinnaś, jak w wojsku, kupić sobie centymetr, odliczyć 12 tygodni i odcinać codziennie po jednym cm <mrgreen> Może czas szybciej zleci
kadarki
Hodowca
Kontakt:

Post autor: kadarki »

jest i dobra strona tego medalu - za tydzień znowu urodzinki, już nie mogę się doczekac <lol>
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

Jak taki kremak ma dobrze-co tydzień urodziny <lol> idzie się zmęczyć
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

bajewka pisze:Jak taki kremak ma dobrze-co tydzień urodziny <lol> idzie się zmęczyć
A między urodzinami są nieurodziny <lol> . Jak w "Alicji w krainie czarów". Nieurodziny są jeszcze fajniejsze, bo to każdy dzień w którym nie ma się urodzin <lol>

Gato :kotek: .
Zablokowany