Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
aurora80

Re: Liluszka

Post autor: aurora80 »

Pewnie, że jesteś Liluszko <serce> Jeszcze raz to powiem ( i pewnie nie ostatni <mrgreen> ) uwielbiam tego szkraba. Słodzinka <serce> Z tego co piszesz ma podobny charakter do mojego Bunia - on też jest bardzo grzeczny tylko czasem bawi się w brytyjskiego złodziejaszka jedzeniowego....będę dobrą teściową, pomyśl o tym Kamilko ;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

No ona ma te swoja mordeczke jednorazowa <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

A jak miewa się Miłuś :kotek: są już ziemniaczki?
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Liluniu, słodzinko mała <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

aurora80 pisze:Pewnie, że jesteś Liluszko <serce> Jeszcze raz to powiem ( i pewnie nie ostatni <mrgreen> ) uwielbiam tego szkraba. Słodzinka <serce> Z tego co piszesz ma podobny charakter do mojego Bunia - on też jest bardzo grzeczny tylko czasem bawi się w brytyjskiego złodziejaszka jedzeniowego....będę dobrą teściową, pomyśl o tym Kamilko ;-))
Pewnie, że będziesz Aurorko, ale wnuków z tego związku to byś się nie doczekała <lol> <lol> <lol>
aurora80

Post autor: aurora80 »

Marcelkiem moim przyszłym by się oboje zaopiekowali <mrgreen>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Liluszka jak te czereśnie - smakowita i słodziutka <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>

Jest rozkoszna, uwielbiam!
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

elwiska3 pisze:A jak miewa się Miłuś :kotek: są już ziemniaczki?
Elwisko :kiss: Miłuś a i owszem juz w kartofelkach, Mama donosi, że wygrzewa ziemię jak kwoka jajka, coby szybciej rosły <mrgreen> Poprosiłam o parę :foto: może zrobi i mi przesle :-D
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Jaka ona jest słodka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Nie odkleiłabym się od tego pysia za żadne skarby <serce> Zacałowałabym <roll>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Mamy zmartwienie Ciocie :(((( Małż dziś zapowiedział, zupełnie na serio, że jak Liluch dalej będzie tak hałasował w nocy i darł pysia to zamknie ją w transporterze lub na balkonie ;-( a mnie razem z nią bo nie umiem własnego kota uciszyć. Wcale mi nie do śmiechu, bo Liluszka naprawdę robi taką rozróbę o 4-tej, gania jak wściekła, wrzeszczy bez opamiętania do tapety i kątów, a mąż na 10 h przez 2 tyg. do roboty będzie chodził i wyspać się musi.
No nie wiem jak uciszyć tego mojego wrzaskuna, staram sie wybawiać na noc ale jej się nie chce, woli z rana <zły>
Chyba się wyprowadzę do drugiego pokoju a sypialnie z mężem zamknę, ale nie wiem czy nie będzie darcia do zamkniętych drzwi <lol>
Zablokowany