Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
agniecha
Agilisowy Rezydent

Re: Liluszka

Post autor: agniecha »

<lol> <lol> <lol> albo portrecik , albo stopery niech wybiera <mrgreen>
Awatar użytkownika
PyzowePany
Agilisowy Rezydent

Post autor: PyzowePany »

<rotfl> <lol>
może ona miauczy, bo chce na balkon wyjść?
Awatar użytkownika
gloria

Post autor: gloria »

Liluszka jest cudna, ma cudny pyszczek i główkę, grubiutkie łapki i piękną sierść, na tych zdjęciach przy czereśniach wygląda idealnie :)

Małża trzebe doprowadzić do porządku, niech on się schowa do skorupy jakiejś, a nie kota wystawia na balkon!
A tak poważnie, to poobserwuj ją, może o coś jej chodzi, zwłaszcza jak miałczy do ściany. Elsa czasem urządza gonitwy i miałczy, ale trwa to góra 5-10 minut i raczej cały czas w locie, zazwyczaj albo rano, albo wieczorem, kiedy już wszyscy są na chodzie. Czasem robi pobudkę około 5, ale teraz chodzi jej najczęściej o wypuszczenie na balkon.
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Dzisiaj zaczęło się skromnym miauczeniem o 1. 32. Patrzę, stoi przy tapecie i skrzeczy do wzorków <lol> (nie wiem może jakaś mucha tam była), zabrałam swoje bety i poszłam spac do drugiego pokoju, balkon otworzyłam i był spokój. Liluszek za mną podreptała, posiedziała na balkonie i przyszła spać <mrgreen>
Ja mam do późna balkon otwarty ( nie zostawiam na noc bo na parterze mieszkam) i pewnie nazlatuje się tego dziadostwa i Liluch w nocy łowi, w dzień do tapety nigdy nie gada, więc podejrzewam, że te ćmy czy muchy to się w nocy uaktywniają i razem z nimi mój kić <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Masz osiatkowany balkon?
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Miss_Monroe pisze:Masz osiatkowany balkon?
NO JASNE <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Kamila pisze:
elwiska3 pisze:A jak miewa się Miłuś :kotek: są już ziemniaczki?
Elwisko :kiss: Miłuś a i owszem juz w kartofelkach, Mama donosi, że wygrzewa ziemię jak kwoka jajka, coby szybciej rosły <mrgreen> Poprosiłam o parę :foto: może zrobi i mi przesle :-D
<rotfl> <rotfl>
Uwielbiam tego gościa :D :kotek: :kotek: Czekam na zdjęcia!
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

A młoda tylko do tej tapety nadaje? Czy tak różnie? Bo może daje do zrozumienia, że jej się ona nie podoba i przydałoby się zmienić wystrój wnętrza? <mrgreen> <lol> <mrgreen>

Tak sobie żartuję, ale wiem, że w tej sytuacji nie jest Ci łatwo. Moje w nocy śpią. Zauważyłam też, że Kościu jak spędza czas na ogródku, to jest dużo bardziej wyciszony (tam biega, skacze, łapie koniki polne). Po powrocie je i kładzie się spać. Dziewczynki mają mniejszy temperament, więc im wystarcza zabawa w domu :-)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

oj nie dobry mąż , mój jeszcze nie mąż jak słyszy że don w nocy na mnie włazi i miauczy mi nad uchem to bierze go do siebie żeby mnie czasem nie obudził he he ( ja bardzo lubię spać ) chłopa już nauczyłam ale don jakoś tego na poważnie nie bierze :D
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Biedny mąż 8-) Nie wie biedak, że wkrótce będzie się pakował :haha:
Zablokowany