Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Re: Filip

Post autor: Kamila »

Fifuniu, ty maleńki byłeś śliczny i nic a nic uroku nie stracileś. Cały czas ten sam słodki pysio <zakochana> <zakochana> <zakochana> A muszkę w końcu upolowałeś?
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Kamila pisze:Fifuniu, ty maleńki byłeś śliczny i nic a nic uroku nie stracileś. Cały czas ten sam słodki pysio <zakochana> <zakochana> <zakochana> A muszkę w końcu upolowałeś?
oczywiście, i to nie jedną <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

to wypożycz Sandra swgo myśliwego, bo u mnie sią to to rozplęgło a Liluszek za taką drobnica biegać nie ma zamiaru <mrgreen>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Kamila pisze:to wypożycz Sandra swgo myśliwego, bo u mnie sią to to rozplęgło a Liluszek za taką drobnica biegać nie ma zamiaru <mrgreen>
<lol> oj nie chciałabyś, żeby Ci moje kremowe tornado wparowało do domu, obawiam się że byłoby sporo zniszczeń <lol> bo Ty chyba nieprzyzwyczajona do chowania WSZYSTKIEGO co tylko da sie stłuc z szaf, półek itp <mrgreen>
ostatnio byłam u koleżanki i miała na blacie szklankę z mieszanką cytryny wody i octu, a w środku pełno trupów muszek <strach> <diabeł> podobno taka mikstura je zwabia i elegancko się topią :->
aurora80

Post autor: aurora80 »

Filipek jest prześliczny <serce>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

wodę z octem, ale zamiast cytryny z miodem, to ja sama piję. jeszcze będę częstować owocówki <shock> O nie :nie:
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Kamila pisze:wodę z octem, ale zamiast cytryny z miodem, to ja sama piję. jeszcze będę częstować owocówki <shock> O nie :nie:
pijesz wodę z octem? <shock> slyszalam, ze takiej mikstury mozna uzywac do sprzątania, ale na picie tego bym nie wpadla <strach>

... ale wlasnie czytam w necie ze picie octu jablkowego pomaga na odchudzanie, więc może bym tez spróbowala <gwiżdże> <lol>
Awatar użytkownika
Neta

Post autor: Neta »

Cudne Filipkowe pysio <zakochana> <zakochana> Miś kremiś do schrupania <zakochana>

A jak nie ma porządnej muchy to i owocówka dobra <lol> Amisia też tak uważa <lol>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

<pokłon> kocham Cię filipku no ta twoja mordka jest taka słodka ,ale bym cię wycałowała , a moj dd też za tymi muszkami biega , a najlepiej mi się podoba jak siedzi na parapecie i szczeka na te muchy i komary co na moskitierze siedzą , a on biedny nie potrafi ich schwytać, flipkuuu <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

sandra pisze:
Kamila pisze:wodę z octem, ale zamiast cytryny z miodem, to ja sama piję. jeszcze będę częstować owocówki <shock> O nie :nie:
pijesz wodę z octem? <shock> slyszalam, ze takiej mikstury mozna uzywac do sprzątania, ale na picie tego bym nie wpadla <strach>

... ale wlasnie czytam w necie ze picie octu jablkowego pomaga na odchudzanie, więc może bym tez spróbowala <gwiżdże> <lol>
tak, woda z octem jabłkowym i miodem przyspiesza metabolizm i ogólnie podobno zdrowa jest, ale już nie pamiętam dlaczego <lol> <lol>
Zablokowany