Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Re: Mój liliowy skarb

Post autor: sandra »

o tak, dobrze jakbyś skupiła sie na tych białych kuleczkach z miotu O <gwiżdże> <lol>
trzymam kciuki za jutro i czekamy na foty <mrgreen>
i tez wnioskuje o zdjęcia Buliczka :hammer:
aurora80

Post autor: aurora80 »

Pierwokotny był cały wieczór skupiony na łapaniu much zatem był raczej średnio uchwytny ale coś tam udało się pstryknąć bardziej statycznego komórką, zatem proszzzzzę
Obrazek

Czy ja naprawdę muszę dzielić się swoim domkiem z jakimś intruzem, cioteczki ratujcie!
Obrazek
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

ale słodka buźka <serce> <serce> <serce>
przekochany misio :kotek: :kotek:
aurora80

Dziękujemy ślicznie <mrgreen> A tu jeszcze mój liliowy skarbuszek jako obrońca Pańciostwa przed insektami vel Misio Moskitiera
Obrazek
A mam cię... już mi się nie wymkniesz ;-))
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

aurora80 pisze: Obrazek
ja bym podpisała to zdjęcie inaczej: no kiedy już będzie ten mały do zabawy, no kiedy.... Paaaańnńńncciiiiiaaaaaaaaaa.
<lol> <lol> <lol>
aurora80

Kamilko, można i tak... w końcu cały wieczór mu gadam, że jutro dostanie swój wymarzony prezent - braciszka <mrgreen> Czekał na niego cały rok i nareszcie będzie...Może to go przekona <serce>
aurora80

No i chyba Bulik na prezent jednak nie zasługuje.... Właśnie udało mu się zrzucić lampę uszkadzając ją lekko, przy okazji zrobił ogromną wyrwę w jednym z paneli <wsciekly> Jedyne. co w tym pozytywne to to, że sobie krzywdy nie zrobił <strach> ... a taki był z niego grzeczny kotek.
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

aurora80 pisze:No i chyba Bulik na prezent jednak nie zasługuje.... Właśnie udało mu się zrzucić lampę uszkadzając ją lekko, przy okazji zrobił ogromną wyrwę w jednym z paneli <wsciekly> Jedyne. co w tym pozytywne to to, że sobie krzywdy nie zrobił <strach> ... a taki był z niego grzeczny kotek.
a wiesz, jak zobaczyłam te zdjęcia z lampą to się zdziwiłam w duchu, że jeszcze jej nie zrzucił <lol> uroki kocierzyństwa :-> u mnie już wiele przedmiotów miało bliskie spotkanie z podłogą
szkoda najbardziej, że panele też uszkodzone :(((( :-///// da się jakoś zasłonić tę wyrwę, np zastawić szafką nocną?
aurora80

Niestety... panel jak panel ale uszkodzenie lampy mnie najbardziej boli... Nawet jeśli jest niewielkie to mi daje ostro po oczach, bo ją szczerze i bardzo lubię a poza tym to niezły unikat i niestety też trochę kosztowny.... <wsciekly> Na szczęście kotu się zamach na jego własne życie nie udał ale otwiera mi to oczy na nowe opcje w tym zakresie <strach> A co do zrzucania rzeczy, to Bunio nawet zdjęcia w ramce nigdy nie zrzucił. On generalnie jest strasznie ostrożny i zawsze bardzo uważa jak się między rzeczami przemyka, ehhhh :((((
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<tańczy> <tańczy> <tańczy> :radocha: :radocha: :radocha: :kotek: :kotek: :kotek:

A Bunio.... :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Na tej szafeczce lezacy "czekajacy na braciszka" ah ah ah <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Zablokowany