Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Sissi Montegri*PL & Luke Mazuria*PL
Piękna Sissi wylegująca się do góry kołami <serce> oczka ma cudne jak Amisia <serce>
Czy ona w kuchni na półeczce to sobie tego Martini nie popiła, bo jakaś taka niewyraźna <lol>
Przylepa <serce>
Czy ona w kuchni na półeczce to sobie tego Martini nie popiła, bo jakaś taka niewyraźna <lol>
Przylepa <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Chyba straaaaasznie nudna ta książka była <lol>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Sonia pisze:Chyba straaaaasznie nudna ta książka była <lol>
Soniu, to była męcząca i wymagająca intelektualnie lektura, zmęczył się biedak <lol>
Duet jest mistrzowski <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Ah ah ah !
Salonowa polka jest
I Sissi "wypoczynkowa" na poleczce <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jaka ona jest BRYSIOWA <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Luke... co ja moge wiecej powiedziec
Kot z Mazurii
Tez kiedys sobie kupie ! ! ! ! <mrgreen>
Salonowa polka jest
I Sissi "wypoczynkowa" na poleczce <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jaka ona jest BRYSIOWA <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Luke... co ja moge wiecej powiedziec
Tez kiedys sobie kupie ! ! ! ! <mrgreen>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Co tu dużo pisać jest pięknie <zakochana>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Właśnie że fascynująca, a nie nudna. 2 część sagi Millenium Larssona. Kiedyś kiedyś czytałam najpierw pierwszą część z wypiekami na twarzy, niejednokrotnie przejeżdżając swoją stację metra. Potem drugą część tak samo. A jak wyszła trzecia, to sobie tak odłożyłam na półkę, bo było mi smutno że autor już nic nie napisze, że to ostatnia część, i chciałam na spokojnie się podelektować czytając zamiast rzucać z ciekawości. I tak leżała ta 3 część na półce ładnych kilka lat, i jak w końcu się zebrałam żeby przeczytać, to sobie uświadomiłam że pierwszą część pamiętam, ale drugiej niekoniecznie. Więc sobie teraz 2-jeczkę czytam na nowo, a potem się wezmę za 3 część. No i potem 4-tą, napisaną przez szwedzkiego autora na kanwie szkicu który jak się okazało Larsson zostawił.Julcik pisze:Sonia pisze:Chyba straaaaasznie nudna ta książka była <lol>
Soniu, to była męcząca i wymagająca intelektualnie lektura, zmęczył się biedak <lol>
Duet jest mistrzowski <serce> <serce>
O ile oczywiście waszmość Luke pozwoli <lol>
- elsa
Relaxing w wykonaniu Sissi nie ma sobie równych, tak pięknie odpoczywać to trzeba umieć <zakochana> <zakochana> <zakochana> I te jej oczy - kocham! <serce>
Lu - jestem twoją oddaną fanką, gdyż uwielbiam twoją nakolankową naturę
<serce>
<serce>
I wszystko inne!
<serce> 
Lu - jestem twoją oddaną fanką, gdyż uwielbiam twoją nakolankową naturę
-
turmalinka
ale rozkoszne
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Ja jak byłam uczennicą to wierzyłam, że jak śpię z książką pod poduszką to wiedza mi do głowy przez sen wejdzie <mrgreen> <mrgreen> Może Lukuś tez ma taki sposób na naukę
Piękne te Twoje kotełki <serce> <serce> , półeczkowa Sissunia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Piękne te Twoje kotełki <serce> <serce> , półeczkowa Sissunia <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
koniecznie zrecenzuj jak juz przeczytasz <mrgreen> ja tez uwielbiam Millenium, ale jakos nie przeczytalam tej 4 czesci, obawiam sie ze to już nie to samo, co książki Larssona i chce uniknąć rozczarowania <roll>Limonka pisze:No i potem 4-tą, napisaną przez szwedzkiego autora na kanwie szkicu który jak się okazało Larsson zostawił.
sorry za offtop <offtopic> a o tych Twoich dwóch kotach <lol> to chyba do tej pory wszystko powiedziałam, co można powiedzieć, wiec już tylko sobie popatrze <serce> <serce>