MoniQ pisze:Kamila pisze:elwiska3 pisze:A jak miewa się Miłuś

są już ziemniaczki?
Elwisko

Miłuś a i owszem juz w kartofelkach, Mama donosi, że wygrzewa ziemię jak kwoka jajka, coby szybciej rosły <mrgreen> Poprosiłam o parę

może zrobi i mi przesle

<rotfl> <rotfl>
Uwielbiam tego gościa

Czekam na zdjęcia!
Moniczko, nie mam żadnych zdjęć, Mamcia moja z mmsami na bakier ale jej suszę głowę więc może w końcu zaskoczy, a ja z kolei nie mam urlopu to i do domku nie mam kiedy jechać
elsa pisze:A młoda tylko do tej tapety nadaje? Czy tak różnie? Bo może daje do zrozumienia, że jej się ona nie podoba i przydałoby się zmienić wystrój wnętrza? <mrgreen> <lol> <mrgreen>
Tak sobie żartuję, ale wiem, że w tej sytuacji nie jest Ci łatwo. Moje w nocy śpią. Zauważyłam też, że Kościu jak spędza czas na ogródku, to jest dużo bardziej wyciszony (tam biega, skacze, łapie koniki polne). Po powrocie je i kładzie się spać. Dziewczynki mają mniejszy temperament, więc im wystarcza zabawa w domu :-)
Elsa, żebyś wiedziała, coś musi być w tym co piszesz <mrgreen> Ja w sypialni i w salonie mam tapetę z kolistym nadrukiem (widziałyście na zdjęciach) i nawet sama dziś chlopu powiedziałam, żeby się szykował do zmiany tapet bo skoro Liuch tak do nich skrzeczy to pewnie już jej się nie podobają <lol> <lol> <lol>
Becia pisze:Biedny mąż 8-) Nie wie biedak, że wkrótce będzie się pakował

lepiej niech pójdzie do fotografa i zrobi sobie ładne zdjęcie, bo brzydkiego portretu na ścianie nie powieszę