Bolek i Lolek i ich domek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Re: Bolek i Lolek i ich domek

Post autor: Kamila »

Co słychać u przydomniaczków, jak im wakacje mijają :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: dla wszystkich
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Post autor: Fusiu »

Witajcie wakacyjnie cioteczki. Tu Loluś. Mało o nas ostatnio, bo w tak piękne dni nie robimy nic innego tylko leżymy do góry brzuchami na trawce w cieniu u naszej panci. Wczoraj jednak nie było tak fajnie, bo Asia wsadzała nam jakieś niedobre tabletki do pysia. Niby dla naszego dobra, aby w brzuchu nie było robali.. taaaaa.. Jedynie Henek jest mądra, bo się nie dała. Widziałam nawet, że pancia chciała ją przechytrzyć, wsadzając tabletkę w wołowinkę. Ale nie z Henią takie zabawy. Mądra dziewucha. Frania zjadła w mięsku, no dała się nabrać. Tylko ja jestem taki dzielny, że usiadłem na kolanach i połknąłem tabletkę. W końcu jestem najstarszy i chciałem pokazać dziatwie jak się to robi. No coż. Nikt nie poszedł w moje ślady :-/////

Na filmik się nie załapałem, ale wiecie, nie mam parcia na szkło. Poza tym byłem zajęty spaniem, więc same rozumiecie. Za to Jacuchna nie ma za grosz szacunku do samego siebie i zrobi wszystko aby się załapać w kadr :-?

Pozdrawiamy :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sliczniasto-cudniasto <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

Loleczku, ale moze to wywalone brzusio byc troche cioteczkom jednak pokazal, co ?
Na fotce jakiejs chociaz troszke..... <roll>
Jestes bardzo dzielnym starszym bratem, super, ze tableteczke polknales... :ok:
Ze tez dzieciarnia nie poszla Twoim sladem, eh, to nowoczesne wychowanie.... <roll>

:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Jaki pieszczoch <serce>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Beate pisze:Jaki pieszczoch <serce>
Pochwalę się, że pieszczochów mam 3. Loluś i Jacuchna to numery jeden. Miziamy się cały czas <tańczy> . Frania jak już zacznie, to też lubi bardzo. No a Henke, no cóż. Henek nie zbliży się ma krok :((((
Filmik pokazuje Henię w całej krasie. Zawsze z dala.. nie ma szans na złapanie, na odrobaczenie

Za to kupiłam świetny środek na pchły i kleszcze dla przydomniaczków. Jest baaardzo wydajny, a odkąd go stosujemy, to ani jeden kleszcz się nie przyczepił (co przy używaniu zwykłej kropelki nie było nigdy takim pewnikiem)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<oops> Ja sie troche zagubilam...
Henek jest Henrykiem czy Henryka w koncu ? :hidden:
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

yamaha pisze:<oops> Ja sie troche zagubilam...
Henek jest Henrykiem czy Henryka w koncu ? :hidden:
To dziewczynka. Przepraszam, że tak mieszam. Zanim poznałam płeć, wołałam na nią Henek. I tak jakoś zostało, chociaż wyszło, że to Henia. <gwiżdże>

Mam więc równy podział. Loluś i Jacuchna oraz Henia i Frania. <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

:ok:
"Rowny podzial" powiadasz ? <suchy>
<strach> <strach> <strach>
Pokazuj PEDEM M&M'sy swoje, bo mam dosc powazne podejrzenia, ze cos przeskrobalas <strach>

<lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

yamaha pisze::ok:
"Rowny podzial" powiadasz ? <suchy>
<strach> <strach> <strach>
Pokazuj PEDEM M&M'sy swoje, bo mam dosc powazne podejrzenia, ze cos przeskrobalas <strach>

<lol> <lol> <lol>
hihihi.. no tak.

Pominęłam też Rudą, kolejna dziewczynka jakby nie patrzeć. Zła i niedobra ze mnie pancia jednak :hammer: . Może się nie dowie, że ją pominęłam...choć w sumie ma właściciela, więc też nie mówię głośno, że tak całkiem moja jest

Wczoraj woła mnie zaaferowana sąsiadka. I z radością w oczach mówi mi, że Luluś dał się jej w końcu pogłaskać. Pani sąsiadka jest cudna, kocha też mojego Lolka i trojaczki. No ale podrzuca im chrupeczki jej pieska i jakieś resztki z obiadu. A ja się wstydzę straszliwie jej powiedzieć aby tego nie robiła ;-(
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

:-? Fakt, glupio powiedziec...
Ale moze nie jakies duze ilosci, moze im jednak nie zaszkodzi, Pani Z DOBREGO SERCA daje, wiec na pewno lepiej sie trawi w brzuszku :ok:
Zablokowany