Bolek i Lolek i ich domek
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Co słychać u przydomniaczków, jak im wakacje mijają
dla wszystkich
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Witajcie wakacyjnie cioteczki. Tu Loluś. Mało o nas ostatnio, bo w tak piękne dni nie robimy nic innego tylko leżymy do góry brzuchami na trawce w cieniu u naszej panci. Wczoraj jednak nie było tak fajnie, bo Asia wsadzała nam jakieś niedobre tabletki do pysia. Niby dla naszego dobra, aby w brzuchu nie było robali.. taaaaa.. Jedynie Henek jest mądra, bo się nie dała. Widziałam nawet, że pancia chciała ją przechytrzyć, wsadzając tabletkę w wołowinkę. Ale nie z Henią takie zabawy. Mądra dziewucha. Frania zjadła w mięsku, no dała się nabrać. Tylko ja jestem taki dzielny, że usiadłem na kolanach i połknąłem tabletkę. W końcu jestem najstarszy i chciałem pokazać dziatwie jak się to robi. No coż. Nikt nie poszedł w moje ślady
Na filmik się nie załapałem, ale wiecie, nie mam parcia na szkło. Poza tym byłem zajęty spaniem, więc same rozumiecie. Za to Jacuchna nie ma za grosz szacunku do samego siebie i zrobi wszystko aby się załapać w kadr
Pozdrawiamy

Na filmik się nie załapałem, ale wiecie, nie mam parcia na szkło. Poza tym byłem zajęty spaniem, więc same rozumiecie. Za to Jacuchna nie ma za grosz szacunku do samego siebie i zrobi wszystko aby się załapać w kadr
Pozdrawiamy
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sliczniasto-cudniasto <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Loleczku, ale moze to wywalone brzusio byc troche cioteczkom jednak pokazal, co ?
Na fotce jakiejs chociaz troszke..... <roll>
Jestes bardzo dzielnym starszym bratem, super, ze tableteczke polknales...
Ze tez dzieciarnia nie poszla Twoim sladem, eh, to nowoczesne wychowanie.... <roll>

Sliczniasto-cudniasto <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Loleczku, ale moze to wywalone brzusio byc troche cioteczkom jednak pokazal, co ?
Na fotce jakiejs chociaz troszke..... <roll>
Jestes bardzo dzielnym starszym bratem, super, ze tableteczke polknales...
Ze tez dzieciarnia nie poszla Twoim sladem, eh, to nowoczesne wychowanie.... <roll>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaki pieszczoch <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Pochwalę się, że pieszczochów mam 3. Loluś i Jacuchna to numery jeden. Miziamy się cały czas <tańczy> . Frania jak już zacznie, to też lubi bardzo. No a Henke, no cóż. Henek nie zbliży się ma krokBeate pisze:Jaki pieszczoch <serce>
Filmik pokazuje Henię w całej krasie. Zawsze z dala.. nie ma szans na złapanie, na odrobaczenie
Za to kupiłam świetny środek na pchły i kleszcze dla przydomniaczków. Jest baaardzo wydajny, a odkąd go stosujemy, to ani jeden kleszcz się nie przyczepił (co przy używaniu zwykłej kropelki nie było nigdy takim pewnikiem)
- yamaha
- Genius Loci
<oops> Ja sie troche zagubilam...
Henek jest Henrykiem czy Henryka w koncu ?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
To dziewczynka. Przepraszam, że tak mieszam. Zanim poznałam płeć, wołałam na nią Henek. I tak jakoś zostało, chociaż wyszło, że to Henia. <gwiżdże>yamaha pisze:<oops> Ja sie troche zagubilam...
Mam więc równy podział. Loluś i Jacuchna oraz Henia i Frania. <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
"Rowny podzial" powiadasz ? <suchy>
<strach> <strach> <strach>
Pokazuj PEDEM M&M'sy swoje, bo mam dosc powazne podejrzenia, ze cos przeskrobalas <strach>
<lol> <lol> <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
hihihi.. no tak.yamaha pisze:![]()
"Rowny podzial" powiadasz ? <suchy>
<strach> <strach> <strach>
Pokazuj PEDEM M&M'sy swoje, bo mam dosc powazne podejrzenia, ze cos przeskrobalas <strach>
<lol> <lol> <lol>
Pominęłam też Rudą, kolejna dziewczynka jakby nie patrzeć. Zła i niedobra ze mnie pancia jednak
Wczoraj woła mnie zaaferowana sąsiadka. I z radością w oczach mówi mi, że Luluś dał się jej w końcu pogłaskać. Pani sąsiadka jest cudna, kocha też mojego Lolka i trojaczki. No ale podrzuca im chrupeczki jej pieska i jakieś resztki z obiadu. A ja się wstydzę straszliwie jej powiedzieć aby tego nie robiła
- yamaha
- Genius Loci
Ale moze nie jakies duze ilosci, moze im jednak nie zaszkodzi, Pani Z DOBREGO SERCA daje, wiec na pewno lepiej sie trawi w brzuszku