Raya i Lola
- yamaha
- Genius Loci
Re: Raya - moja mała królewna
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc slodziaczku <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> Pierwsza pannica Ragdoll'owa <tańczy>
- elsa
Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale bosko!!
Normalnie się dzieje na forum niczym w filmie sensacyjnym <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Z jakiej jest hodowli?
Ja uwielbiam koty z hodowli pani Moniki Koc z Łodzi <serce>
Ale bosko!!
Normalnie się dzieje na forum niczym w filmie sensacyjnym <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Z jakiej jest hodowli?
Ja uwielbiam koty z hodowli pani Moniki Koc z Łodzi <serce>
- elsa
Z tego wszystkiego zapomniałam skomplementować Raykę <oops>
Pięknie rośnie, cudownie pucusie się kształtują i w ogóle piękna z niej brysiówna <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
Ale to będzie piękny duet!
Kiedy radzia będzie z Wami? Skąd taki wybór? Pisz szybko!! <mrgreen>
Pięknie rośnie, cudownie pucusie się kształtują i w ogóle piękna z niej brysiówna <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana>
Ale to będzie piękny duet!
Kiedy radzia będzie z Wami? Skąd taki wybór? Pisz szybko!! <mrgreen>
- elsa
Lelka pisze:Królewna wygłaskana (uwielbiam to robić, ona ciut mniej, ale dzisiaj jej wytłumaczyłam, że do Cioć może mieć pretensje. bo ja tylko przekazuję)
Jest konkretna i wszystko wskazuje na to, że z końcem tygodnia będzie już z nami <mrgreen>Beate pisze:Ale jest już jakaś konkretna na tym świecie?
Co??? I tyle czasu trzymałaś to w tajemnicy??? <diabeł>
Więcej fot!
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Elsa z wrazenia chyba nie doczytalas <lol>
Bo o tym wszystkim juz Lelka pisala <lol>
Bo o tym wszystkim juz Lelka pisala <lol>
- elsa
Nooo, zemdlałam niemalże <lol>
A Lelka za karę niech się spowiada po kilka razy <mrgreen>
A Lelka za karę niech się spowiada po kilka razy <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Moze i racja !
Tak przed nami ukrywac TAKIE wiesci, powinna dostac kare
Tak przed nami ukrywac TAKIE wiesci, powinna dostac kare
- Lelka
Oj tam, oj tam <mrgreen>
Temat dokocenia u nas od czerwca na tapecie. Mężuś zagadnął (a niby nie jest zwolennikiem kotów- znaczy nie był
) Ustaliliśmy, że kocurek, mały, najlepiej ze schroniska. Niestety po konsultacjach ze schroniskami i naszą Panią weterynarz nie zdecydowaliśmy się na adopcję, ze względu na ryzyko chorób, które mogłyby być zagrożeniem dla Rayi. Niby nie jest jakieś mega, ale dla nas na tyle duże, że zrezygnowaliśmy.
No to szukaliśmy brytyjczyka. Najlepiej cynamonowego, bo córa o takim kiedyś marzyła. Przez przypadek trafiliśmy na informację, że w jednej hodowli jest kotka cynamonowa, ale hodowla prowadzi też program "domu zastępczego". W skrócie ma się kotkę hodowlaną, która jest w rodzinie docelowej, ale do czasu odchowania max. trzech miotów stanowi własność hodowcy. Wstępnie zainteresowaliśmy się tematem, ale okazało się, że rodzina zastępcza dotyczy na razie jedynie ragdoli. I tak zaczęliśmy interesować się to rasą. Z programu nic nie wyszło, ale TŻ stwierdził, że drugi kotek będzie ragdollem. Po poszukiwaniach stanęło na hodowli Frontiera*PL i Loli. To tyle w skrócie
Elsa mi się bardzo podobają koty z Kociego Edenu z Oświęcimia, ale jak zadzwoniłam po informację do hodowczyni z Frontiery to wpadłam jak śliwka w kompot, bo dawno z nikim obcym tak dobrze mi się nie rozmawiało <lol>
Temat dokocenia u nas od czerwca na tapecie. Mężuś zagadnął (a niby nie jest zwolennikiem kotów- znaczy nie był
No to szukaliśmy brytyjczyka. Najlepiej cynamonowego, bo córa o takim kiedyś marzyła. Przez przypadek trafiliśmy na informację, że w jednej hodowli jest kotka cynamonowa, ale hodowla prowadzi też program "domu zastępczego". W skrócie ma się kotkę hodowlaną, która jest w rodzinie docelowej, ale do czasu odchowania max. trzech miotów stanowi własność hodowcy. Wstępnie zainteresowaliśmy się tematem, ale okazało się, że rodzina zastępcza dotyczy na razie jedynie ragdoli. I tak zaczęliśmy interesować się to rasą. Z programu nic nie wyszło, ale TŻ stwierdził, że drugi kotek będzie ragdollem. Po poszukiwaniach stanęło na hodowli Frontiera*PL i Loli. To tyle w skrócie
Elsa mi się bardzo podobają koty z Kociego Edenu z Oświęcimia, ale jak zadzwoniłam po informację do hodowczyni z Frontiery to wpadłam jak śliwka w kompot, bo dawno z nikim obcym tak dobrze mi się nie rozmawiało <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jaka śliczna kotusia <zakochana>
Też, zanim zdecydowałam się na Tobinka rozważałam ragdolka, ale jakoś nie znalazłam hodowli z której bym chciała <mrgreen>
Też, zanim zdecydowałam się na Tobinka rozważałam ragdolka, ale jakoś nie znalazłam hodowli z której bym chciała <mrgreen>