Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Mój liliowy skarb
Co za słodzina z Marcelka, a spojrzenie świruska, choćbym mojego Tobinka widziała 2 lata temu <lol>
-
aurora80
- Beate
- Agilisowy Rezydent
- Becia
- Agilisowy Rezydent
O matko, Marcel

- Neta
No niemożliwe, że mu tak wygodnie... <shock>
<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
<rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
<lol> Padłam! Ja to bym sie chyba przeraziła, ze sie mu cos złego stało i go obudziła sprawdzić czy wszystko w porządku z nim <mrgreen>
Swoją droga Buliczek tez widzę nie przyjmuje do wiadomości ze wyrósł z rondelka i ze moze by go oddal braciszkowi..
Cudne futerka <serce> <serce>
Jak relacje dzis?
Swoją droga Buliczek tez widzę nie przyjmuje do wiadomości ze wyrósł z rondelka i ze moze by go oddal braciszkowi..
Jak relacje dzis?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Nie!
<lol> <lol> <lol> <zakochana>
<lol> <lol> <lol> <zakochana>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
O matko, Buliś jai wielki chlop w tym rondelku <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Marcelek, nie do podrobienia, geniusz normalnie
<serce>
Marcelek, nie do podrobienia, geniusz normalnie
-
aurora80
Niby nie są złe ale Buliś trochę straszy Marcelka... podbiega do niego niczym przyczajona pantera a wtedy mały jest najpierw przerażony po czym zaczyna się bronić łapą. Niemniej Marcel też potrafi pogonić Bulika. Generalnie Bulinek zawsze się zatrzymuje ale udaje mu się przestraszyć maleńtaska, który później obchodzi go przez następne 5 sekund szerokim łukiem i nie pozwala się w rewanżu gruntownie obwąchać dużemu.sandra pisze:<lol> Padłam! Ja to bym sie chyba przeraziła, ze sie mu cos złego stało i go obudziła sprawdzić czy wszystko w porządku z nim <mrgreen>
Swoją droga Buliczek tez widzę nie przyjmuje do wiadomości ze wyrósł z rondelka i ze moze by go oddal braciszkowi..![]()
Jak relacje dzis?
A co do rondelka droga Sandro ;) to Marcyś ma swój ... to był jedyny sposób żeby Bulik nie został przez małego ograbiony z całego swojego dotychczasowego dobytku. Patrząc na to w jaki sposób Marcel drzemał też najpierw pomyślałam czy to oby mu nie zaszkodzi <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Na zdjęciu rondelkowym to dopiero jest dobra perspektywa i widać jaki Bunio już jest duży. No wylewa się z rondelka chłopak
Marcel- poza na mistrza <lol> Takiego sennego wygibasa to chyba tu jeszcze nie było <lol>
Marcel- poza na mistrza <lol> Takiego sennego wygibasa to chyba tu jeszcze nie było <lol>