No CUUUUUUUUUDO na tym stole z fotka od dolu <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Miooooodzio <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(ze tez masz Pancia takie okragle te szklanki, jakby to KWADRATOWYCH co sie nie kulaja nie mozna bylo kupic, pfff <roll> )
proszę Ci nie rób tak rozkosznych zdjęć filipkowi ,bo ja Cie nie straszę ale dowiem się gdzie mieszkasz i ukradnę go
Filipku <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon> <pokłon>
ja Ci wierzę że ta szklanka to sama spadła
OMG <strach> Takie cudo to mogłoby mi codziennie szklanki przewracać. <ok>
Jak się Filipek słodko tulka do Pańcia, też bym już chciała mieć takie widoki <oops>
Fusiu pisze:O rany, rany
Kocham Cię Filipku wielką miłością <zakochana>
Ja bym na Twoim miejscu całowała łaputy, póki takie wystawione <serce>
Oj tak, codziennie całowane sa laputki <zakochana> TZ zawsze jest lekko zniesmaczony i pyta skąd u mnie pewność, ze 5 min temu nie był w kuwecie. Odpowiadam, ze jakby był, to by mi żwirek chrzęścił miedzy zębami <lol> Kocham tego kota okropnie <serce> <serce> <serce>
Sandra... <rotfl> rozwaliłaś system <rotfl> <rotfl> <rotfl>
A potem Filipek tym zdjęciem na stole od spodu
Jaka minka słodka <zakochana> <zakochana> <zakochana>