Na pewno będzie lepiej, bo Bulik jest mlodziutki i powinien w koncu odpuscic, ale bardzo Wam współczuje, że nie przebiega to wszystko łagodniej jakoś. Serce się kraje, a nie wiadomo jak pomóc obu koteczkom w dogadaniu się. Raya wczoraj miała mord w oczach. Niby czytałam, niby wiedziałam, ale absolutnie nie byłam przygotowana jak się zachować, czułam się bezradna i żal mi było i jednej i drugiej. Ale u nas już dzisiaj lepiej, a u Ciebie to trwa
Bulik Misiurno i Marcel Mazuria... trudna męska przyjaźń
- Lelka
Re: Mój liliowy skarb
Na pewno będzie lepiej, bo Bulik jest mlodziutki i powinien w koncu odpuscic, ale bardzo Wam współczuje, że nie przebiega to wszystko łagodniej jakoś. Serce się kraje, a nie wiadomo jak pomóc obu koteczkom w dogadaniu się. Raya wczoraj miała mord w oczach. Niby czytałam, niby wiedziałam, ale absolutnie nie byłam przygotowana jak się zachować, czułam się bezradna i żal mi było i jednej i drugiej. Ale u nas już dzisiaj lepiej, a u Ciebie to trwa
-
aurora80
Co do osiwienia to się nie obawiam, bo od dawna już jestem siwa <lol> Co do mordu w oczach to jednak etap, o którym piszesz nieco się różni od etapu, który aktualnie przechodzimy... ale tak jak pisałam do pełni szczęścia jest bardzo daleko. Oni potrafią być obok siebie bez żadnych ekscesów ale w każdym momencie Bunio może chcieć go pogonić
nawet tylko po to by do niego podbiec i go obwąchać a malutki się wtedy boi. 
-
aurora80
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Piękny, duży miś Buliś <zakochana>
-
aurora80
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Maluszek jest rozbrajający <serce> <serce> <serce>
Cudne, cudniaste zdjęcia <ok> <ok> <ok>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
po zdjęciach nie widać że bulik taki smyk ,taki słodki i łagodny na tych zdjęciach , koteczki zjawiskowe piękna wiewióreczka <pokłon> <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Marcelku <serce>
- Neta
Wspaniałe chłopaki <zakochana> <zakochana>
Buliś taki poważny pan kot już <serce> A Marcelek faktycznie jak wiewióreczka <serce>
I mimo, że malutki to jednak i buźka i nózie z drapaczka wystają <mrgreen>
Dogadają się powoli <ok> zobaczysz
Buliś taki poważny pan kot już <serce> A Marcelek faktycznie jak wiewióreczka <serce>
I mimo, że malutki to jednak i buźka i nózie z drapaczka wystają <mrgreen>
Dogadają się powoli <ok> zobaczysz
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Mam koszmarne zaległości i w miarę możliwości staram się nadrabiać i jak potem znajduje taki złoty skarb od kochanej Kasi to całkowicie wymiękam ale słodzizna tylko kochać takiego skarbulka <zakochana> ,a jakiego ma wspaniałego i dorodnego braciszka .
Klucha Kolorek chyba jednak trochę mniej miejsca zajmuje w rondelku pięknota
Wspaniały duet kocurków <zakochana> <zakochana> pomalutku dogadają się chłopaki tylko jak zwykle czas jest potrzebny