Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
-
aurora80
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
Są przecudowni <serce> <pokłon> Tylko miziać te tony futra :-)
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ach! Też bym sobie tak poleżała w tej budce, przytulona do Klusia-mięciusia <zakochana> <zakochana> <zakochana> A z Kolorcią w jej zacisznych pudełkach też drzemka byłaby niczego sobie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Danuusiu, Twojego kluska to bym wyściskała i wycałowała. Przesłodki jest. No rozbrajający. <serce> <serce> <serce>
Kalusia piękna dziewczyna. Oczy powalają. <serce> <serce> <serce>
Kalusia piękna dziewczyna. Oczy powalają. <serce> <serce> <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kochane cioteczki bardzo WAM dziękujemy za przemiłe słowa <pokłon> <pokłon> <pokłon>
jejmość Kaluta i łobuziak Klusek który chyba nigdy nie wydorośleje <mrgreen> on zawsze będzie dużą rozrabiaką o małym rozumku i zupełnie nie wiem jak to robi bo jest gruby ,a taki diabeł skoczny wszędzie sie dostanie ,wszędzie dupkę wpakuje i wiecznie jejmość zaczepia ,a ona się denerwuje oczywiście nietykalska dama <mrgreen>
................................................

- Becia
- Agilisowy Rezydent
Zjawiskowe kotełki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Słodkości <zakochana> <zakochana>
-
aurora80
uwielbiam te Wasze opowieści <mrgreen> <serce>Danusia pisze:Kochane cioteczki bardzo WAM dziękujemy za przemiłe słowa <pokłon> <pokłon> <pokłon>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jejmość Kaluta i łobuziak Klusek który chyba nigdy nie wydorośleje <mrgreen> on zawsze będzie dużą rozrabiaką o małym rozumku i zupełnie nie wiem jak to robi bo jest gruby ,a taki diabeł skoczny wszędzie sie dostanie ,wszędzie dupkę wpakuje i wiecznie jejmość zaczepia ,a ona się denerwuje oczywiście nietykalska dama <mrgreen>

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Oj, ja dopiero piszę, to dlatego, że tak rzadko wstawiasz zdjęcia Danusiu i nie spodziewałam się tu zastać tyle słodyczy <serce> <serce> <serce> A przecież masz dobry sprzęt i zdjęcia miały być często <diabeł>
Noooo, yyyyyy, świadoma krytyki i tego co tam sobie pomyślcie, chciałam napisać, że grube koty są fajne <serce> no dawno nie widziałam nic tak słodkiego jak brzusio Kolorka
Pięknie okraglutki jest zbój Koloriusz, kocham <zakochana> <serce> <zakochana>
Kalutka dama prawdziwa, to mądre spojrzenie koteczki, dziubek w kawie umoczony, świadoma urody i pozycji, wie, że królowa jest tylko jedna <serce>
<serce>
<serce>
Noooo, yyyyyy, świadoma krytyki i tego co tam sobie pomyślcie, chciałam napisać, że grube koty są fajne <serce> no dawno nie widziałam nic tak słodkiego jak brzusio Kolorka
Kalutka dama prawdziwa, to mądre spojrzenie koteczki, dziubek w kawie umoczony, świadoma urody i pozycji, wie, że królowa jest tylko jedna <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
26.08.2011roku w Agilisowie urodziła się maleńka kuleczka Kalunia :
.............
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Dzisiaj moja królewienka <mrgreen> obchodzi już swoje 5 urodzinki
..............
Słoneczko moje najukochańsze zdróweczka Ci życzę przede wszystkim ,żeby zawsze było Ci z nami jak najlepiej , żeby spełniły sie wszystkie Twoje kocie marzenia ,żeby Kolorek był grzeczniejszy i żebyś nareszcie pozwoliła się miziać panciowi bo on tak samo Ciebie kocha jak my obie z Pauliną <lol>

Dorotko kochana <serce> bardzo dziękuje Ci za ten kochany mój koci skarb <zakochana> Ty wiesz najlepiej jaki kawał wielkiej roboty odwaliła Kalutka w moim dumu jak dużo jej zawdzięcza Paulina i Kolorek ,a ja dzięki niej zyskałam wspaniałego przyjaciela dziękuje Ci ,że zawsze jesteś przy mnie nawet w tych najtrudniejszych dla mnie chwilach <pokłon>
<serce> <serce> <serce>
I na koniec wspomnieniowe fotki które kocham najbardziej <serce> <serce> <serce> <serce>

.............
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Dzisiaj moja królewienka <mrgreen> obchodzi już swoje 5 urodzinki
..............

Słoneczko moje najukochańsze zdróweczka Ci życzę przede wszystkim ,żeby zawsze było Ci z nami jak najlepiej , żeby spełniły sie wszystkie Twoje kocie marzenia ,żeby Kolorek był grzeczniejszy i żebyś nareszcie pozwoliła się miziać panciowi bo on tak samo Ciebie kocha jak my obie z Pauliną <lol>

Dorotko kochana <serce> bardzo dziękuje Ci za ten kochany mój koci skarb <zakochana> Ty wiesz najlepiej jaki kawał wielkiej roboty odwaliła Kalutka w moim dumu jak dużo jej zawdzięcza Paulina i Kolorek ,a ja dzięki niej zyskałam wspaniałego przyjaciela dziękuje Ci ,że zawsze jesteś przy mnie nawet w tych najtrudniejszych dla mnie chwilach <pokłon>
I na koniec wspomnieniowe fotki które kocham najbardziej <serce> <serce> <serce> <serce>

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kaluniu, 100 latek ślicznotko