Alvin Montegri*PL
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Re: Alvin Montegri*PL
Alvina też jakoś ostatnio nie było.... 
-
agi777_aa
- fado123
- Agilisowy Rezydent
a co to za problemy alvinek sprawia ? taki słodki kotek <zakochana>
-
agi777_aa
A wiesz co miauczy nam od godziny 4 rano do godziny 7 rano, non stop kolor bardzo głośno, nic nie pomaga żadne rady nie dają rozwiązania . Zawsze był gadatliwy ale teraz to już od 4 miesięcy nie śpimy , tzn śpimy tylko do 4 rano - nie wiadomo co już robić... rano do pracy idę z zapałkami w oczachfado123 pisze:a co to za problemy alvinek sprawia ? taki słodki kotek
- Miss_Monroe
- Moderator
Wybawiacie go przed spaniem? A jak Was tak budzi to nikt nie wstaje i mu nie daje np. karmy mokrej, czy innego śniadania
?
-
agi777_aa
Jest wybawiony czasami to przed spaniem przez 2 godziny non stop że już siły nie ma biegać za wędką - i też miauczyMiss_Monroe pisze:Wybawiacie go przed spaniem? A jak Was tak budzi to nikt nie wstaje i mu nie daje np. karmy mokrej, czy innego śniadania ?
nie nie wstajemy, i go nie karmimy
raz tylko spróbowałam, żeby mieć pewność że to nie chodzi o jedzenie, ale bez zmian zje i zaczyna miauczeć znowu
Już mu balkon otwarty zostawiamy, wyciągamy mnóstwo zabawek na noc ( sam się nie pobawi nimi), kuwete otworzyłam
kupiliśmy ten okrągły sprzęcik na suche żeby się pomęczył trochę zanim wyciągnie to suche
u weta byliśmy czy ze zdrowiem wszystko ok
no chyba wszystkiego już próbowaliśmy i bez zmian
a najgorsze w tym jest to że on to robi tak głośno, to takie słowa z tego mu wychodzą typu maammooo itp że u sąsiadów słychać...
nie mam bladego pojęcia czemu tak robi i ile czasu tak jeszcze będzie, czy to minie w ogóle czy nie
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ech, skąd ja to znam <lol> <lol> <lol> ale u mnie Liluszek już się trochę ogarnął, pokrzyczy i jak widzi że nikt nie reaguje to wraca do łóżka i dalej śpi, ale co nas pobudzi to nasze <lol>
Śliczny Alviniasty <serce> <serce> <serce>
Śliczny Alviniasty <serce> <serce> <serce>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
Może to tak miot A ma? Bo kiedyś Pani Alena (nasza poprzednia vet) też coś wspominała, że Alen z tych nocnych śpiewających 
- fado123
- Agilisowy Rezydent
mój don też przychodzi koło 5 włazi na mnie i miauczy ale wystarczy ze go zacznę głaskać i cisza , może on też tego potrzebuję ?
-
agi777_aa
Fado123 to też już przerabiałam, brałam do łóżka ( gdyż nie przepada za spaniem w łóżku ) głaskałam, miziałam - i to samo schodzi siada w przedpokoju i miauczy...fado123 pisze:mój don też przychodzi koło 5 włazi na mnie i miauczy ale wystarczy ze go zacznę głaskać i cisza , może on też tego potrzebuję ?