Bolek i Lolek i ich domek
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
oho, podejrzana ta cisza, w razie czego <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> za Rudziczkę i jej dzidziusie <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> i za Asię, żeby to wszystko ogarnęła <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
To ja też pokciukam <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Asia <aniołek> ma ponadprzeciętną zdolność przyciągania kotów
Asia <aniołek> ma ponadprzeciętną zdolność przyciągania kotów
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
A co tu nadal taka cisza <shock> Teraz to zaczęłam się niepokoić.
Ale czekam cierpliwie z zaciśniętymi kciukami <ok> <ok> <ok>
Ale czekam cierpliwie z zaciśniętymi kciukami <ok> <ok> <ok>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Może Asia potrzebuje odpoczynku po prostu <?> bardzo tę sytuacje przeżywa i martwi się my jednak jesteśmy od tego daleko choć każda z nas pomaga jak może :-)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Jestem, jestem
Do soboty Ruda w całości <lol> . Wczoraj wyjechałam więc nie wiem, ale już jej nie widziałam wieczorem, więc podejrzewam, że urodziła. Dziś jak wychodziłam do pracy nie było jej. Jak tylko wrócę to pójdę do szopy na podgląd. <gwiżdże>
Do soboty Ruda w całości <lol> . Wczoraj wyjechałam więc nie wiem, ale już jej nie widziałam wieczorem, więc podejrzewam, że urodziła. Dziś jak wychodziłam do pracy nie było jej. Jak tylko wrócę to pójdę do szopy na podgląd. <gwiżdże>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
EDIT: Ruda zakochała się w nowej karmie. Już lepiej wygląda <ok> <ok>Fusiu pisze:Jestem, jestem
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Nie dość, że zna się na ludziach, to jeszcze na jedzeniu <mrgreen>Fusiu pisze:Ruda zakochała się w nowej karmie. Już lepiej wygląda <ok> <ok>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Asiu, tylko ona je ile widzi tego PONa. Mam nadzieję, że wie co robi. Niby jej wydzielam, ponieważ to nowa karma, ale jak widzę jak chrupie, to co chwilę dosypuję kolejną garstkę.
Wśród całego grona, Ruda bije wszystkich na głowę swoim charakterem <zakochana> <zakochana>
Pewnie Farcik swój charakter odziedziczył właśnie po niej <serce>
Wśród całego grona, Ruda bije wszystkich na głowę swoim charakterem <zakochana> <zakochana>
Pewnie Farcik swój charakter odziedziczył właśnie po niej <serce>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Może to kwestia wyrównywania niedoborów? Tak sobie głośno myślę <gwiżdże> Niech ktoś mądrzejszy podpowie :-)Fusiu pisze:Asiu, tylko ona je ile widzi tego PONa. Mam nadzieję, że wie co robi
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
hmmmm kurcze...
Moje wszystkie bezdomne koty jedzą zupełnie inaczej niż te domowe. Daję im śniadanie, podwieczorek i kolację, bo inaczej zjedzą wszytko jak leci. Raz, gdy była pora surowego mięska, to tak się objadły, że później się turlały. Suchej też nie zostawią na później, chociaż od wielu lat dostają górę jedzenia, i myślę, że są świadome tego, że codziennie micha znowu będzie pełna.. <hm>
Moje wszystkie bezdomne koty jedzą zupełnie inaczej niż te domowe. Daję im śniadanie, podwieczorek i kolację, bo inaczej zjedzą wszytko jak leci. Raz, gdy była pora surowego mięska, to tak się objadły, że później się turlały. Suchej też nie zostawią na później, chociaż od wielu lat dostają górę jedzenia, i myślę, że są świadome tego, że codziennie micha znowu będzie pełna.. <hm>