Bolek i Lolek i ich domek
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Bolek i Lolek i ich domek
O losie, taką wielka iość wciąga na jedno posiedzenie <shock> <shock> <shock> <shock> U mnie to w dwa dni idzie <lol> <lol> <lol> <lol>
Małe rudaski słodkie są, a Agilisek chce chyba zostać szaliczkiem Alfy, tak mu sie wokół szyi obkręca <lol> <lol> <lol> <lol>
Małe rudaski słodkie są, a Agilisek chce chyba zostać szaliczkiem Alfy, tak mu sie wokół szyi obkręca <lol> <lol> <lol> <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Zauważyłam,że biedny Alfa zawsze jest pod Agilisem <lol> . Nie ma chłopak jeszcze siły przebicia chyba Hihihi. I Agis się zawsze tak cudnie na niego wdrapuje. No ja bym tam siedziała dzień i noc <zakochana> <zakochana> , ale mi nie wypada, bo to cudza działka. I sąsiedzi zawsze ze mną siedzą, gdy mnie widzą pod bramką.
Opowiadam im o kotach i ich potrzebach. Opowiadam, że kociczka potrzebuje pełnej miski cały czas, o sterylizacji, ciekawostki o kotach, a oni siedzą i słuchają. Przekazałam całe opakowanie Pona, bo ja mogę uzupełniać jej miskę tylko wcześnie rano i wieczorem, a ona potrzebuje cały czas. Ma tez zapas puszek.
To dobrzy ludzie, nie skrzywdzą, ale kurcze no, zero z ich strony jakiejkolwiek wiedzy
. Oni myślą, że Ruda sobie upoluje mysz i będzie ok. I pan sąsiad mówi mi, że ta Ruda taka chuda
Ale czy brak wiedzy jest usprawiedliwieniem? No jest to ciężka sytuacja.
Jedyne co dawali Rudej, to mleko <hm>
Powiedziałam im, że moją pasją są koty i żywienie kotów, dlatego mnie słuchają pilnie, a nie uważają za sąsiadkę-wariatkę. Choć może jednak uważają <suchy> . Kto inny siedzi w deszczu, karmi Rudą i robi zdjęcia maluchom?

W sumie to sama siebie uznaję za wariata, o.
Opowiadam im o kotach i ich potrzebach. Opowiadam, że kociczka potrzebuje pełnej miski cały czas, o sterylizacji, ciekawostki o kotach, a oni siedzą i słuchają. Przekazałam całe opakowanie Pona, bo ja mogę uzupełniać jej miskę tylko wcześnie rano i wieczorem, a ona potrzebuje cały czas. Ma tez zapas puszek.
To dobrzy ludzie, nie skrzywdzą, ale kurcze no, zero z ich strony jakiejkolwiek wiedzy
Ale czy brak wiedzy jest usprawiedliwieniem? No jest to ciężka sytuacja.
Jedyne co dawali Rudej, to mleko <hm>
Powiedziałam im, że moją pasją są koty i żywienie kotów, dlatego mnie słuchają pilnie, a nie uważają za sąsiadkę-wariatkę. Choć może jednak uważają <suchy> . Kto inny siedzi w deszczu, karmi Rudą i robi zdjęcia maluchom?
W sumie to sama siebie uznaję za wariata, o.
- yamaha
- Genius Loci
To z pewnoscia bardzo prosci, ale i dobrzy ludzie.
Skoro z Toba przy kotkach siedza, Cie sluchaja, wypytuja, to JUZ JEST BARDZO DOBRZE.
Ze sami mysla, ze kocica upoluje mysz i zje.... no.... bo czasem przeciez upoluje i zje
A na wsi to pewnie nawet dosc regularnie
Jako dzieciak, pamietam jak dzis, u dziadkow na wsi zawsze sie wloczyly jakies koty.
I Babcia tez tylko mleko im dawala, w spodeczku, a one, przy kazdym dojeniu, staly w pelnej gotowosci i czekaly, bo wiedzialy, ze dostana.
Nie kojarze, zeby Babcia cokolwiek innego dawala, a koty zyly sobie spokojnie latami.....
Ze Ci Panstwo nie zaczna od jutra kroic BARF'a, to niewazne.
Ale ze nastepnym razem moze im przejdzie przez mysl, ze trzeba podworkowcowi wystawic miske, to prawie pewne
DZIEKI TOBIE

Skoro z Toba przy kotkach siedza, Cie sluchaja, wypytuja, to JUZ JEST BARDZO DOBRZE.
Ze sami mysla, ze kocica upoluje mysz i zje.... no.... bo czasem przeciez upoluje i zje
A na wsi to pewnie nawet dosc regularnie
Jako dzieciak, pamietam jak dzis, u dziadkow na wsi zawsze sie wloczyly jakies koty.
I Babcia tez tylko mleko im dawala, w spodeczku, a one, przy kazdym dojeniu, staly w pelnej gotowosci i czekaly, bo wiedzialy, ze dostana.
Nie kojarze, zeby Babcia cokolwiek innego dawala, a koty zyly sobie spokojnie latami.....
Ze Ci Panstwo nie zaczna od jutra kroic BARF'a, to niewazne.
Ale ze nastepnym razem moze im przejdzie przez mysl, ze trzeba podworkowcowi wystawic miske, to prawie pewne
DZIEKI TOBIE
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Taką michę to Tamiś ma na trzy dni <shock>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Asiu, ja też myslę, ze to nie są żli ludzie, cieszę się, ze siedzą i sluchają, oby tylko się zastosowali później do Twoich rad <ok>
<zakochana>
Hahaha, pewnie to z głodu ma taki okrąglusi brzuszekSonia pisze:Taką michę to Tamiś ma na trzy dni <shock>
- gloria
Ooo gratuluje maluszków, żeby im dobrze na świecie było! Akurat dzisiaj czytałam o rudym umaszczeniu kotów:)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Kasik nie śmiej się, ja to na serio napisałam, 45 g dziennie.Kasik pisze:Asiu, ja też myslę, ze to nie są żli ludzie, cieszę się, ze siedzą i sluchają, oby tylko się zastosowali później do Twoich rad <ok>
Hahaha, pewnie to z głodu ma taki okrąglusi brzuszekSonia pisze:Taką michę to Tamiś ma na trzy dni <shock>![]()
![]()
<zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Bidulka nadrabia <serce> <serce> <serce> albo je za siebie i synków <serce>
Widok niesamowity <zakochana>
Nareszcie koteńka się naje do syta i wszystkiego co trzeba <mrgreen>
Asieńko
Do wyprawki dla A&A też jeszcze się dorzucę <lol> i dla Rudej
takie widoki to balsam dla oczu i serca .
Widok niesamowity <zakochana>
Nareszcie koteńka się naje do syta i wszystkiego co trzeba <mrgreen>
Asieńko
Do wyprawki dla A&A też jeszcze się dorzucę <lol> i dla Rudej
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Dziś z rana mam dla Was filmik <tańczy>
Myju, myju małe dupineczki
Zobaczcie jak Alfa się dopomina uwagi <roll> <zakochana>
Pani Dorotko. Dziękuję pięknie w imieniu Rudej Mamy za zapas karmy

Myju, myju małe dupineczki