Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Nie ma to jak torebka papierowa <mrgreen>
Kciuki za brzuszek <ok>
Kciuki za brzuszek <ok>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Śliczności <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Ale akcja!
Właśnie wracamy z Chłopem z piwa ze znajomymi, a tu podchodzi do nas, tuż przed naszą klatką, ewidentnie oswojony nieduży bury kotek.
Na moje niewprawne oko młodziutki/a jeszcze, bo gdzieś 1/3 , no może połowa Eris wielkościowo. Wygląda na zdrowego, w miarę chyba zadbanego, ale nie miał żadnej obróżki i nie widzieliśmy go wcześniej. Może uciekł, może się zgubił, może ktoś wywalił.
Przed schodami stało wystawione mleko, więc pewnie ktoś jeszcze kocika zauważył. My na razie znaleźliśmy w szafce mieszankę Smilli z Kattovitem, którą nam pani Irenka dała rok temu "na start" i sporo zostało, nasypaliśmy, wcina.
Jak do jutra się nie ruszy, to chyba zawieziemy ją (Chłop ocenił, że to Ona, nie ma atrybutów) do weta na poszukiwanie chipa. Może się znajdzie właściciel. Jeśli nie, to będziemy kombinować, komu by ją chociaż na jakiś czas podrzucić, bo wyjeżdżamy na weekend a potem za tydzień na urlop i nie ma szans, żeby siedziała przez ten czas z Erisią w domu. A potem będziemy myśleć najwyżej...
Co te kociki tak do nas, forumowiczek, ostatnio
Właśnie wracamy z Chłopem z piwa ze znajomymi, a tu podchodzi do nas, tuż przed naszą klatką, ewidentnie oswojony nieduży bury kotek.
Na moje niewprawne oko młodziutki/a jeszcze, bo gdzieś 1/3 , no może połowa Eris wielkościowo. Wygląda na zdrowego, w miarę chyba zadbanego, ale nie miał żadnej obróżki i nie widzieliśmy go wcześniej. Może uciekł, może się zgubił, może ktoś wywalił.
Przed schodami stało wystawione mleko, więc pewnie ktoś jeszcze kocika zauważył. My na razie znaleźliśmy w szafce mieszankę Smilli z Kattovitem, którą nam pani Irenka dała rok temu "na start" i sporo zostało, nasypaliśmy, wcina.
Jak do jutra się nie ruszy, to chyba zawieziemy ją (Chłop ocenił, że to Ona, nie ma atrybutów) do weta na poszukiwanie chipa. Może się znajdzie właściciel. Jeśli nie, to będziemy kombinować, komu by ją chociaż na jakiś czas podrzucić, bo wyjeżdżamy na weekend a potem za tydzień na urlop i nie ma szans, żeby siedziała przez ten czas z Erisią w domu. A potem będziemy myśleć najwyżej...
Co te kociki tak do nas, forumowiczek, ostatnio
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Chyba czują, że nie zostawimy ich w biedzie <oops>
mam nadzieję, że sprawa się sama wyjaśni już niedługo
mam nadzieję, że sprawa się sama wyjaśni już niedługo
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Erisko, dzień pełen emocji, nie wiadomo, co z Twoją kocią koleżanką spod bloku, ale Twoje trafinki i urodzinki w jednym to też sprawa wielce poważna, więc zanim rzucę się w odmęty zajęć różnych <roll> przyszłam Ci życzyć wszystkiego najlepszego, żebyś zawsze była zdrowa i szczęśliwa

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dla ślicznej Erisi sto lat i dużo zdrówka

- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najlepszego Erisiu

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy
No tak, już się wygadałam w innym wątku 
Ale że to już dzisiaj?

Dzisiaj mija roczek, odkąd Pani Irenka przywiozła nasze mruczące szczęście <serce> <serce> <serce>
Erisiu, bądź zdrowa i mrucz nam jeszcze przez wiele kolejnych lat

Znalazłam sobie taką torbę i teraz jest moja!

Balkoning

Człowieki wróciły, dawać to mięso

A mięsko wcinam tak

Z Pańciem

W słoneczku

Ale że to już dzisiaj?

Dzisiaj mija roczek, odkąd Pani Irenka przywiozła nasze mruczące szczęście <serce> <serce> <serce>
Erisiu, bądź zdrowa i mrucz nam jeszcze przez wiele kolejnych lat

Znalazłam sobie taką torbę i teraz jest moja!

Balkoning

Człowieki wróciły, dawać to mięso

A mięsko wcinam tak

Z Pańciem

W słoneczku

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A taki prezent dostałam!

Bardzo mi się podoba i spędzam w nim teraz większość dnia

Bardzo mi się podoba i spędzam w nim teraz większość dnia