Eris ♡ Merlin i Morgana ♡

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Re: Eris ♡

Post autor: Kamila »

Erisiu, słodka koloróweczko, 100 latek w zdrówku :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Luinloth pisze:A próbowałaś go wysypać tą kocimiętką?
Tajga kocimiętkę ma przeważnie w tym samym miejscu, co rondelek <mrgreen> Nawet taką z działki na słoneczku suszoną <roll>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Zdróweczka i wszystkiego tylko najlepszego ale po kociemu prześliczna koteńko :tort: :tort: :kwiatek: :kwiatek: :roza: :roza: :kotek: :kotek:

Uwielbiam takie własnie Europejki z różowymi noskami <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Danusiu, Kamilko, Soniu :kiss: :kiss: :kiss:
ozon pisze:Tajga kocimiętkę ma przeważnie w tym samym miejscu, co rondelek <mrgreen> Nawet taką z działki na słoneczku suszoną <roll>
No Eris nie szaleje po niej specjalnie, po prostu położyła się w rondelku i leżała sobie wyluzowana patrząc półprzytomnie przed siebie. Miałam skojarzenie z pewnym innym ziółkiem <lol> Teraz po prostu lubi sobie podrapać, a potem się położyć, ale nie wiem czy kocimiętka jeszcze pachnie, czy to już tylko urok samego rondelka.
Awatar użytkownika
Natashas

Post autor: Natashas »

Śliczna kotenieńko, zdróweczka i sto latek :winko: :tort: :roza:
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

Natashas :kiss:
Kochane <serce> Przez ten tydzień byłam z doskoku, ale teraz mnie do przyszłej niedzieli nie będzie wcale, bo się wczasuję już dokumentnie <mrgreen>
Kocika spod bloku czasem widuję, ale nie udało mi się wypatrzyć, czy sypia w norce pod schodami, czy zaszywa się zupełnie gdzieś indziej. Wczoraj wzgardził saszetką, więc chyba go sąsiadki dobrze karmią <oops> Przyjaciele, którzy przychodzą do Eris w czasie naszych podróży, wiedzą o nim i odsypują mu chrupki. Po powrocie pomyślimy, jak można by się nim lepiej zaopiekować, bo pod schodami nie ma miejsca na budkę. Najlepiej, żeby domek mu znaleźć, nim przyjdą chłody...

Eris wcina nową pastę na kłaczki, która jej smakuje i chyba służy (Francodex, poleciła Elsa, dziękujemy <serce> ). Ogólnie brzuszkowo jest - odpukać - dobrze, odkąd jakiś czas temu kłaczek wyszedł dołem (jeszcze na Bezopecie). Czeszemy też częściej, ale i tak rozważam kupienie furminatora na dready <diabeł>
No i to w sumie tyle, do zobaczenia za 10 dni, chyba że dopadnę internet i wolną chwilę ;-))
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Udanego odpoczynku :kiss: i wracaj do nas z nowymi siłami <mrgreen> :kwiatek:
Awatar użytkownika
ozon
Agilisowy Rezydent

Post autor: ozon »

Luinloth pisze:Eris wcina nową pastę na kłaczki, która jej smakuje i chyba służy (Francodex, poleciła Elsa, dziękujemy <serce> ).
Dobrze wiedzieć, bo już się zastanawiałam, co my poczniemy, jak się ostatnia tubka Bezopetu ze starym składem skończy.

Wypoczywajcie! :-D
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Udanego urlopu 8-) 8-) 8-) 8-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »