Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
Erisiu, słodka koloróweczko, 100 latek w zdrówku

- ozon
- Agilisowy Rezydent
Tajga kocimiętkę ma przeważnie w tym samym miejscu, co rondelek <mrgreen> Nawet taką z działki na słoneczku suszoną <roll>Luinloth pisze:A próbowałaś go wysypać tą kocimiętką?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Zdróweczka i wszystkiego tylko najlepszego ale po kociemu prześliczna koteńko
Uwielbiam takie własnie Europejki z różowymi noskami <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Uwielbiam takie własnie Europejki z różowymi noskami <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, Kamilko, Soniu
No Eris nie szaleje po niej specjalnie, po prostu położyła się w rondelku i leżała sobie wyluzowana patrząc półprzytomnie przed siebie. Miałam skojarzenie z pewnym innym ziółkiem <lol> Teraz po prostu lubi sobie podrapać, a potem się położyć, ale nie wiem czy kocimiętka jeszcze pachnie, czy to już tylko urok samego rondelka.ozon pisze:Tajga kocimiętkę ma przeważnie w tym samym miejscu, co rondelek <mrgreen> Nawet taką z działki na słoneczku suszoną <roll>
- Natashas
Śliczna kotenieńko, zdróweczka i sto latek

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Natashas
Kochane <serce> Przez ten tydzień byłam z doskoku, ale teraz mnie do przyszłej niedzieli nie będzie wcale, bo się wczasuję już dokumentnie <mrgreen>
Kocika spod bloku czasem widuję, ale nie udało mi się wypatrzyć, czy sypia w norce pod schodami, czy zaszywa się zupełnie gdzieś indziej. Wczoraj wzgardził saszetką, więc chyba go sąsiadki dobrze karmią <oops> Przyjaciele, którzy przychodzą do Eris w czasie naszych podróży, wiedzą o nim i odsypują mu chrupki. Po powrocie pomyślimy, jak można by się nim lepiej zaopiekować, bo pod schodami nie ma miejsca na budkę. Najlepiej, żeby domek mu znaleźć, nim przyjdą chłody...
Eris wcina nową pastę na kłaczki, która jej smakuje i chyba służy (Francodex, poleciła Elsa, dziękujemy <serce> ). Ogólnie brzuszkowo jest - odpukać - dobrze, odkąd jakiś czas temu kłaczek wyszedł dołem (jeszcze na Bezopecie). Czeszemy też częściej, ale i tak rozważam kupienie furminatora na dready <diabeł>
No i to w sumie tyle, do zobaczenia za 10 dni, chyba że dopadnę internet i wolną chwilę
Kochane <serce> Przez ten tydzień byłam z doskoku, ale teraz mnie do przyszłej niedzieli nie będzie wcale, bo się wczasuję już dokumentnie <mrgreen>
Kocika spod bloku czasem widuję, ale nie udało mi się wypatrzyć, czy sypia w norce pod schodami, czy zaszywa się zupełnie gdzieś indziej. Wczoraj wzgardził saszetką, więc chyba go sąsiadki dobrze karmią <oops> Przyjaciele, którzy przychodzą do Eris w czasie naszych podróży, wiedzą o nim i odsypują mu chrupki. Po powrocie pomyślimy, jak można by się nim lepiej zaopiekować, bo pod schodami nie ma miejsca na budkę. Najlepiej, żeby domek mu znaleźć, nim przyjdą chłody...
Eris wcina nową pastę na kłaczki, która jej smakuje i chyba służy (Francodex, poleciła Elsa, dziękujemy <serce> ). Ogólnie brzuszkowo jest - odpukać - dobrze, odkąd jakiś czas temu kłaczek wyszedł dołem (jeszcze na Bezopecie). Czeszemy też częściej, ale i tak rozważam kupienie furminatora na dready <diabeł>
No i to w sumie tyle, do zobaczenia za 10 dni, chyba że dopadnę internet i wolną chwilę
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Udanego odpoczynku
i wracaj do nas z nowymi siłami <mrgreen> 
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Dobrze wiedzieć, bo już się zastanawiałam, co my poczniemy, jak się ostatnia tubka Bezopetu ze starym składem skończy.Luinloth pisze:Eris wcina nową pastę na kłaczki, która jej smakuje i chyba służy (Francodex, poleciła Elsa, dziękujemy <serce> ).
Wypoczywajcie!
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Udanego urlopu 8-) 8-) 8-) 8-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Udanej i pięknej pogody życzę <ok>