Koko i Niunia
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Re: Koko i Niunia
Z pewnością żaba jest mocno zestresowana, więc może stąd takie oznaki. Chociaż nie za bardzo się na tym znam, więc trudno mi powiedzieć, czy to ostrzeżenie. Prawie każdego dnia Koko wyławia multum tych żab. Raczej ich nie kaleczy, tylko przetrzymuje w paszczęce. Gdy wypuści, a żaba się nie rusza, to i on daje jej spokój, choć nadal ją obserwuje. Ale przy pierwszym jej skoku natychmiast i on rzuca się za nią, by pochwycić ponownie. Staram się pilnować, aby w ogóle ich nie łowił, ale kocurro zwykle w gęstych chaszczach je namierza. Wtedy, niestety pozostaje mi tylko zmusić gagatka do uwolnienia ofiary i sama ją wynoszę w odlegle, w miarę bezpieczne miejsce.
- yamaha
- Genius Loci
Babo Jago, KOCHAM CIE
"Pozwolenstwo jest?"
Musze do WC
<zakochana> <zakochana>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Pięknie Twoje koty wyglądają w ogrodzie <serce>BabaJaga pisze:Z pewnością żaba jest mocno zestresowana, więc może stąd takie oznaki. Chociaż nie za bardzo się na tym znam, więc trudno mi powiedzieć, czy to ostrzeżenie. Prawie każdego dnia Koko wyławia multum tych żab. Raczej ich nie kaleczy, tylko przetrzymuje w paszczęce. Gdy wypuści, a żaba się nie rusza, to i on daje jej spokój, choć nadal ją obserwuje. Ale przy pierwszym jej skoku natychmiast i on rzuca się za nią, by pochwycić ponownie. Staram się pilnować, aby w ogóle ich nie łowił, ale kocurro zwykle w gęstych chaszczach je namierza. Wtedy, niestety pozostaje mi tylko zmusić gagatka do uwolnienia ofiary i sama ją wynoszę w odlegle, w miarę bezpieczne miejsce.
- yamaha
- Genius Loci
A, i jeszcze chcialam dodac, ze nie wiem, gdzie mieszkasz, ale PIEKNIE tam u Ciebie <zakochana> <zakochana> <roll>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ha ha haha kooocham Was Twoje historie są bomba <pokłon> 
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ło matko, jaka historyja i to zupelnie na czasie
Jaka szkoda, że co niektorzy u władzy od kotów się nie uczą i z powrotem za płot nie wyrzucają <lol>
Cudni jesteście, wbrew temu, co Twoj nick mowi Babo Jago to nawet z jędzą mi się nie kojarzysz, z Ciebie super babka jest, że o kotach nie wspomnę
<serce>
Jaka szkoda, że co niektorzy u władzy od kotów się nie uczą i z powrotem za płot nie wyrzucają <lol>
Cudni jesteście, wbrew temu, co Twoj nick mowi Babo Jago to nawet z jędzą mi się nie kojarzysz, z Ciebie super babka jest, że o kotach nie wspomnę
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Wlasnie Babo Jago, ktoregos pieknego dnia musisz SIE niepostrzezenie zaplatac w kocia historyjke i pokazac nam kto na codzien karmi K&N 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
"Pozwoleństwo" <lol> <lol> <lol>
Uwielbiam Was. <serce>
Uwielbiam Was. <serce>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się, że i tym razem historyjka się spodobała. Taki mam fikuśny sposób podpisywania fotek z moimi gagatkami.

Muszę chyba do tego dojrzećyamaha pisze:<lol> Wlasnie Babo Jago, ktoregos pieknego dnia musisz SIE niepostrzezenie zaplatac w kocia historyjke i pokazac nam kto na codzien karmi K&N
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Matko <shock> Padłam Foty Bomba
Jesteś niesamowita prawdziwa BabaJaga <lol> koty boskie <zakochana> <zakochana>
Foty z żabą wymiatają rewelka
Tylko żeby ropucha się nie trafiła bo krzywdę Koło zrobi
Twoje opowieści są super i nie ma jak foty na łonie natury <lol>

Jesteś niesamowita prawdziwa BabaJaga <lol> koty boskie <zakochana> <zakochana>
Foty z żabą wymiatają rewelka
Tylko żeby ropucha się nie trafiła bo krzywdę Koło zrobi
Twoje opowieści są super i nie ma jak foty na łonie natury <lol>