Jedno jest pewne, UROSŁY, pokaż <mrgreen> <mrgreen>
Koty Kocimiętki
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Re: Koty Kocimiętki
Hej, co u Was, jak się mają maluchy, jak relacje z rezydentka, jak ze zdrowkiem kociakow? :-)

- Kocimiętka
- Kontakt:
A u nas dużo się dzieje
Koty co raz lepiej się dogadują. Maluchy mieszkają już w całym domu od ponad tygodnia i śpią ze mną w łóżku. Niestety Wandzia od tego momentu przestała przychodzić do mnie spać
Nawet jak maluchy odizolowałam z pokoju to nie chciała przyjść, obraziła się, że jej miejsce zajęły. Czekam na chwilę aż 3 będą na mnie w łóżku czekać
Maluchy obecnie dostają probiotyk Fortiflorę bo polecono mi go i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektem. bo znów pojawił się incydent z rzadką kupą ale od ponad 3 tygodni jest ok. Maluchy urosły Fopek ma 1,9 kg a Fopcia 1,5 kg. a Wandzia 5 kg znów mi przytyła. Odchudziłam ją jakieś 2 lata temu z ponad 6 kg do 4,7 kg. No i kolejna wiadomość mam 4 kota. Bez oczka. Kot przybłęda, kręcił się po okolicy już ok 2 miesiące u mnie jest od miesiąca. Nie wpuszczam go do domu. Znalazł się też jego właściciel ale go nie zabrał bo to podobno kot włóczęgo i potrafi przyjść do domu nawet po 3-4 miesiącach. Coś mi się wydaje, że on tam nie wróci. Ma ok 5-6 lat brak oka, wyrwany mięsień na tylnej łapie, obgryzione uszy. Typowy kocur po przejściach i to tragicznych ale miziak niesamowity. Wczoraj pozwoliłam Wandzi i Bezoczkowi obwąchać się przez okno, bez agresji się odbyło, widać, że się lubią. Do tej pory widziały się tylko przez szybę lub osiatkowane okno.
Wandzia i Bezoczek

Jeśli ktoś ma instagrama to zapraszam na mój kanał tam mam dużo zdjęć kotów
https://www.instagram.com/sklep_kocimietka/
I jeszcze takie selfi Wam pokarzę

Maluchy obecnie dostają probiotyk Fortiflorę bo polecono mi go i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektem. bo znów pojawił się incydent z rzadką kupą ale od ponad 3 tygodni jest ok. Maluchy urosły Fopek ma 1,9 kg a Fopcia 1,5 kg. a Wandzia 5 kg znów mi przytyła. Odchudziłam ją jakieś 2 lata temu z ponad 6 kg do 4,7 kg. No i kolejna wiadomość mam 4 kota. Bez oczka. Kot przybłęda, kręcił się po okolicy już ok 2 miesiące u mnie jest od miesiąca. Nie wpuszczam go do domu. Znalazł się też jego właściciel ale go nie zabrał bo to podobno kot włóczęgo i potrafi przyjść do domu nawet po 3-4 miesiącach. Coś mi się wydaje, że on tam nie wróci. Ma ok 5-6 lat brak oka, wyrwany mięsień na tylnej łapie, obgryzione uszy. Typowy kocur po przejściach i to tragicznych ale miziak niesamowity. Wczoraj pozwoliłam Wandzi i Bezoczkowi obwąchać się przez okno, bez agresji się odbyło, widać, że się lubią. Do tej pory widziały się tylko przez szybę lub osiatkowane okno.
Wandzia i Bezoczek

Jeśli ktoś ma instagrama to zapraszam na mój kanał tam mam dużo zdjęć kotów
I jeszcze takie selfi Wam pokarzę

- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się bardzo, że kuwetowo wyszliscie na prostą <tańczy> U nas FortiFlora była podawana Kayi, tez uważam, że to dobry probiotyk, poza tym Kaya to uwielbia. Czasami jak nie chce czegoś poźreć to tym posypuje :-) Fajnie, że maluchy z Wandzia prawie już zaprzyjaźnione, mam nadzieję, że starsza siostra wróci niedługo do łóżka <ok>
Wspaniale, że zaopiekowalas się chłopcem bez oczka <serce>
Ciężkie życie miał, oby nastały juz dla niego same szczęśliwe dni
Zdjęcia super, kotely śliczne <serce> , tylko jakos pachnie "malizną" <mrgreen> (ba 4 koty dwa zdjęcia <diabeł> )
Wspaniale, że zaopiekowalas się chłopcem bez oczka <serce>
Ciężkie życie miał, oby nastały juz dla niego same szczęśliwe dni
Zdjęcia super, kotely śliczne <serce> , tylko jakos pachnie "malizną" <mrgreen> (ba 4 koty dwa zdjęcia <diabeł> )
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Faktycznie, dwa zdjęcia na cztery koty to trochę mało <mrgreen> Proszę o więcej <mrgreen>
- Kocimiętka
- Kontakt:
Chciałam wrzucić więcej zdjęć ale wyskakuje mi co chwilę błąd na czerwono, Określenie wymiarów obrazka nie było możliwe. Nie wiem o co chodzi bo czasem jest ok a czasem nie 
- Miss_Monroe
- Moderator
Link do zdjęcia wrzucasz w te nawiasy >>
?
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Ja kiedys też miałam taki komunikat, ale co ja z tym zrobilam, to nie mam pojęcia, pokombinuj plizzz <mrgreen>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Taki komunikat oznacza, że ścieżka do zdjęcia jest niepoprawna, najczęściej jakaś literówka.
- Kocimiętka
- Kontakt:
Kombinuje. I chyba wiem o co chodzi jak wrzucam zdjęcie, które mam na Facebooku jest ok ale z dysku Google już nie. Chyba chodzi o wielkość zdjęcia. Nie może być oryginał tylko pomniejszone. Trochę z tym roboty ;)
3 gadziny ze mną w łóżku
ale tylko nad ranem 3 razem są, w nocy nadal nie.

3 gadziny ze mną w łóżku

- Yolla
- Agilisowy Rezydent
jeszcze jeden róg łóżka wolny <mrgreen>