Euphoria & Gasper
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
jak słodko hmm też bym tak chciała he he
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Gasperku <serce> <serce> <serce>
Nie chciałbyś wpaść do Krakowa nauczyć takiego jednego kremowego darmozjada jak być miłym dla Pańci? <mrgreen>
te wyciągnięte łaputy... <zakochana> <zakochana> <zakochana> przesłodki
Nie chciałbyś wpaść do Krakowa nauczyć takiego jednego kremowego darmozjada jak być miłym dla Pańci? <mrgreen>
te wyciągnięte łaputy... <zakochana> <zakochana> <zakochana> przesłodki

- alakin
Niezmiennie kocham tego kota !
Taki on puciasty i taki do tatusia i tym samym Kaspianka podobny <serce> <serce> <serce>
Taki on puciasty i taki do tatusia i tym samym Kaspianka podobny <serce> <serce> <serce>
- dagusia
Sandra myślę, że za puszkę tuńczyka dałoby się zrobić <mrgreen>sandra pisze:Gasperku <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Ale cudnie <roll>
Ale cudnie <roll>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
O rany, jaki on kochany <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
No popatrz kto by pomyślał że jednak odziedziczy charakter tatusia , Guciuś do tej pory pomimo wieku dorosłego tuli się jak dziecko i bardzo potrzebuje kontaktu cielesnego :-)
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
o, to jest szansa że Luke z tego nie wyrośnie i mu tak zostanie <mrgreen>
- dagusia
Kasiu nawet nie wiesz jak miło mi się to czyta <mrgreen> Gaspi jest bardzo towarzyskim kotkiem tzn w towarzystwie ludzi, których zna :-) zawsze jest w pokoju gdzie coś się dzieje, jak ja idę na górę on leci za mną <mrgreen> moja mordka kochana <serce> niech z tego nie wyrastaKamiko pisze:No popatrz kto by pomyślał że jednak odziedziczy charakter tatusia , Guciuś do tej pory pomimo wieku dorosłego tuli się jak dziecko i bardzo potrzebuje kontaktu cielesnego :-)

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
A dlaczego ma kotek się zmienić <mrgreen> Gaspi jest cudownym ciepłym kocurkiem ile ciepła my dajemy tyle dostajemy <lol>
No czasami bywa to trudne gdy kotek przypomina sobie o 3 czy 4 w nocy ,że chciałby się przytulić albo położyć się na naszym brzuchu o 5 rano no ale coś za coś <lol>
Ja mam swój własny Koci cień już się przyzwyczaiłam tylko muszę uważać żeby nie nadepnąć na łapkę itp bo gdzie ja tam Kala mój cień ale to naprawdę też od nas zależy <lol>
Fotki Gaspusia super <zakochana> <zakochana>

No czasami bywa to trudne gdy kotek przypomina sobie o 3 czy 4 w nocy ,że chciałby się przytulić albo położyć się na naszym brzuchu o 5 rano no ale coś za coś <lol>
Ja mam swój własny Koci cień już się przyzwyczaiłam tylko muszę uważać żeby nie nadepnąć na łapkę itp bo gdzie ja tam Kala mój cień ale to naprawdę też od nas zależy <lol>
Fotki Gaspusia super <zakochana> <zakochana>