Kaya & Tyson
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Re: Kaya & Tyson
Przecudne fotki robisz <zakochana> <zakochana> <zakochana> Ale i modele zachwycają <zakochana> <zakochana> <zakochana> Widać, że umieją już słać łóżka tak, żeby... nikt nie poznał, że świeżo posłane <lol> <lol> <lol>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Z każdym zdjęciem K&T są coraz piękniejsi <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Jak pięknie Kaykowe oczyska na tle zieleni wyglądają <serce>
Łoś hmm , ja tam nie widzę żadnego podobieństwa :-)
Łoś hmm , ja tam nie widzę żadnego podobieństwa :-)
- dagusia
Kasik Ty to masz wielkie, kocie serducho <serce> kocinka miała szczęście, że trafiła na Ciebie. Oby teraz znalazła dobry domek <ok> <ok> <ok>
Twoje sierściuchy mają szczęście, trafili na służbę idealna :-)
Kayunio
Taysoniku 
Twoje sierściuchy mają szczęście, trafili na służbę idealna :-)
Kayunio
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kaśka weekend się kończy ,a świeżych fotek Kayci i Tysonka to ja nie widzę no opuszczasz się <diabeł> Prezes będzie niezadowolony i w kajecie kreski zacznie stawiać i co to będzie <strach> nietoperze przylecą zobaczysz
Mój TŻ już drugi weekend walczy z myszami na wsi tak nam dom oblazły jak sobie nagrabił <lol> ale tylko na parterze <roll> .
to jak pstrykłaś cóś <roll>
Mój TŻ już drugi weekend walczy z myszami na wsi tak nam dom oblazły jak sobie nagrabił <lol> ale tylko na parterze <roll> .
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny, wszystkie kochane jestescie, K&T dziekuja za komplementy
Danusiu
walczę teraz z powidłami, jutro się postaram żeby coś pstryknąć
a teraz biedak siedzi jak na Mysiej Wieży. Tak właśnie myślę, czy to aby nie Twoja sprawka
<mago>
Danusiu
Danusiu, Tyś się pomyliła, zamiast kanapek miałaś chłopu koty na wieś zapakować, myszy by nie było, K&K by pojedłi, małżonek byłby szczęśliwy,Danusia pisze: Mój TŻ już drugi weekend walczy z myszami na wsi tak nam dom oblazły jak sobie nagrabił <lol> ale tylko na parterze <roll> .
a teraz biedak siedzi jak na Mysiej Wieży. Tak właśnie myślę, czy to aby nie Twoja sprawka
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Kayunia jaka dama i jak pięknie pomaga przy zmianie pościeli <zakochana> I te oczka <serce>
A do Tysonka mam ogromna słabość... No nie moge sie napatrzeć na tego kota <serce>
Te proste piękne laputki, ta minka przenajslodsza, a zdjecie główki opartej o rozetę.. <zakochana> No nie moge z tym kotem <serce> <serce> <serce>
Czekam na nowe foteczki, Danusia Cie elegancko nastraszyla nietoperzami <lol> to na pewno jutro beda <mrgreen>
A do Tysonka mam ogromna słabość... No nie moge sie napatrzeć na tego kota <serce>
Te proste piękne laputki, ta minka przenajslodsza, a zdjecie główki opartej o rozetę.. <zakochana> No nie moge z tym kotem <serce> <serce> <serce>
Czekam na nowe foteczki, Danusia Cie elegancko nastraszyla nietoperzami <lol> to na pewno jutro beda <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Kasiulka Kolorek jak znalazł mysz <roll> w łazience która trupa udawała to ją turlał ,a ja mało zawału nie dostałam jak to paskudztwo chciałam wywalić,a to ożyło <strach> <lol> darłam się ją ,a Kolorek od razu wlazł po słupie na belkę pod sufit moje Kocie lwyKasik pisze:Danusiuwalczę teraz z powidłami, jutro się postaram żeby coś pstryknąć
![]()
Danusiu, Tyś się pomyliła, zamiast kanapek miałaś chłopu koty na wieś zapakować, myszy by nie było, K&K by pojedłi, małżonek byłby szczęśliwy,Danusia pisze: Mój TŻ już drugi weekend walczy z myszami na wsi tak nam dom oblazły jak sobie nagrabił <lol> ale tylko na parterze <roll> .
a teraz biedak siedzi jak na Mysiej Wieży. Tak właśnie myślę, czy to aby nie Twoja sprawka<mago>
Zawsze po żniwach mamy problemy z tymi szarymi gryzoniami
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- yamaha
- Genius Loci
Pakuje TNT expressem Missy do Ciebie, Danusiu, dzien-dwa i po myszach nie bedzie nawet sladu <rotfl>