Musiałaś być bardzo grzeczna, że Ci Estera taką piękność oddała
Fiorella EstiBri*PL
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Fiorella EstiBri*PL
O rany, jaka ona piękna! <zakochana> <serce>
-
turmalinka
Kochane ciocie!
Mieszkam w nowym domu juz dwa tygodnie. Calkiem fajne te czlowieki ;) Zwlaszcza pani, bawi sie ze mna ciagle, tylko leniwa troche i rano musze ja budzic zeby miesko dostac. No i wkurza mnie czasem, bo chce glaskac jak futro pielegnuje, nienormalna jakas, czy co? Serio nie moze sie powstrzymac? Wy tez tak robicie swoim kotom??? No ale widac, ze mnie kocha, w nagrode daje jej sie po brzusiu pomiziac, lapkami pougniatam - niech ma. Najbardziej lubie wieczory jak male czlowieki znikaja z horyzonu, wtedy pojawia sie takie czerwone swiatelko, bardzo staram sie je upolowac i zjesc, ale jeszcze mi sie nie udalo.
Pani mowi, ze jestem najpiekniejsza na swiecie, phi, tez mi nowina, oczywiscie ze jestem. W listopadzie jedziemy na wystawe - nie wiem co to, ale pani jest tak podekscytowana, ze mysle, ze to cos fajnego.
Mam duzo zabawek, lubie piorka, juz dwa zabilam, ale nie dalo sie ich zjesc, fuj. I takie male poduszeczki, bardzo fajnie pachna.
Pozwalaja mi tu na prawie na wszystko, tylko pan krzywo patrzy jak chce wejsc za telewizor, wiecie moze dlaczego? Bo ja nie.
Spie glownie na lozku i na parapecie, tylko jakies siatki sa w oknie i wyjsc nie moge, probowalam z nimi walczyc, ale pan poprawil i juz sie nawet lapki tam wsadzic nie da.
Pani mowi, ze sesje zdjeciowa mi zrobi jak sie ogarnie (co to znaczy?) Lepiej niech sie pospieszy bo uwielbiam pozowac, powinnam sie zglosic do top model, na pewno bym wygrala.
Uciekam teraz polowac na czerwone swiatelko, moze dzis mi sie uda?
I dziekuje za slowa zachwytu nad moja osoba, zgadzam sie z wami, jestem wspaniala
Mieszkam w nowym domu juz dwa tygodnie. Calkiem fajne te czlowieki ;) Zwlaszcza pani, bawi sie ze mna ciagle, tylko leniwa troche i rano musze ja budzic zeby miesko dostac. No i wkurza mnie czasem, bo chce glaskac jak futro pielegnuje, nienormalna jakas, czy co? Serio nie moze sie powstrzymac? Wy tez tak robicie swoim kotom??? No ale widac, ze mnie kocha, w nagrode daje jej sie po brzusiu pomiziac, lapkami pougniatam - niech ma. Najbardziej lubie wieczory jak male czlowieki znikaja z horyzonu, wtedy pojawia sie takie czerwone swiatelko, bardzo staram sie je upolowac i zjesc, ale jeszcze mi sie nie udalo.
Pani mowi, ze jestem najpiekniejsza na swiecie, phi, tez mi nowina, oczywiscie ze jestem. W listopadzie jedziemy na wystawe - nie wiem co to, ale pani jest tak podekscytowana, ze mysle, ze to cos fajnego.
Mam duzo zabawek, lubie piorka, juz dwa zabilam, ale nie dalo sie ich zjesc, fuj. I takie male poduszeczki, bardzo fajnie pachna.
Pozwalaja mi tu na prawie na wszystko, tylko pan krzywo patrzy jak chce wejsc za telewizor, wiecie moze dlaczego? Bo ja nie.
Spie glownie na lozku i na parapecie, tylko jakies siatki sa w oknie i wyjsc nie moge, probowalam z nimi walczyc, ale pan poprawil i juz sie nawet lapki tam wsadzic nie da.
Pani mowi, ze sesje zdjeciowa mi zrobi jak sie ogarnie (co to znaczy?) Lepiej niech sie pospieszy bo uwielbiam pozowac, powinnam sie zglosic do top model, na pewno bym wygrala.
Uciekam teraz polowac na czerwone swiatelko, moze dzis mi sie uda?
I dziekuje za slowa zachwytu nad moja osoba, zgadzam sie z wami, jestem wspaniala
-
turmalinka
w UK chyba nie ma tradycji dawania kociakom imion na litere miotu wiec wiesz..... ;)Sonia pisze:Ojej jak fajnie, że moja propozycja po modyfikacji się spodobała <tańczy>
Trzymam kciuki, żeby nazwę zaakceptowano <ok>
Kotusia śliczna, te oczka ma nieziemskie, też bym takie chciała <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Fiorciu <serce> <serce> <serce>
Powodzenia w polowaniu na światełko

Piękna i w dodatku taka skromna! <lol> <lol> <serce> <serce>turmalinka pisze: I dziekuje za slowa zachwytu nad moja osoba, zgadzam sie z wami, jestem wspaniala
Powodzenia w polowaniu na światełko
-
turmalinka
nie? ja do niej jaka jest piekna, a ona rzuca mi spojrzenie pt 'tez mi nowosc'MoniQ pisze:Fiorciu <serce> <serce> <serce>Piękna i w dodatku taka skromna! <lol> <lol> <serce> <serce>turmalinka pisze: I dziekuje za slowa zachwytu nad moja osoba, zgadzam sie z wami, jestem wspaniala
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fiorciu, nikt chyba nie ma wątpliwości, że jesteś wspaniała <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- dagusia
Do jakiej organizacji zapisałas sie na wystawę? My jeździmy na wystawy TICA :-)
Kto tu marudzi że na wyspach nie dają imion na literę z alfabetu?
dają, dają :-) może nie wszyscy ale dają :-)
Edit; florciu bardzo się cieszę, że tak Ci dobrze w nowym domku i 3mam kciuki na wystawach <ok> Jesteś śliczna więc będzie dobrze <zakochana>
Kto tu marudzi że na wyspach nie dają imion na literę z alfabetu?
Edit; florciu bardzo się cieszę, że tak Ci dobrze w nowym domku i 3mam kciuki na wystawach <ok> Jesteś śliczna więc będzie dobrze <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja tam myślę, że alfabet można zacząć od "S". To taka sama fajna literka, jak "A" <lol> <lol> <lol>
- Ballofhappiness
Śliczna kotusia <zakochana>
Droga Fiorelciu ja myślę, że nie powinnaś przejmować się uwagami Pana dotyczącymi wchodzenia za telewizor <rotfl>
Droga Fiorelciu ja myślę, że nie powinnaś przejmować się uwagami Pana dotyczącymi wchodzenia za telewizor <rotfl>
-
turmalinka
GoldenBri zarejestrowane w TICA.