Ale ja to mam chyba naprawde cos nie tak z plaskimi uszami u kotow <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No NAJ NAJ NAJ tak dla mnie wygladaja, co poradze <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
MoniQ pisze:
Kasiu, Kalinka prosiła żeby Kayci powiedzieć, że ona wie co to znaczy, też jest zarobiona po same uszka a gratyfikacja żadna. Teren do patrolowania ogromny a pomoc ze strony białego lenia taka sama jak i gratyfikacja.....
No naprawdę, przerabane mają te nasze dziewczyny <lol> Tyson niestety też w niczym nie pomaga, koła w górę i błoga medytacja. A Kalisia I Kaya jak kobiety pracujące, żadnej pracy się nie boją i to wszystko w ramach wolontariatu <mrgreen>
Ciocie, zarobiona Kaya i grzeczny, aczkolwiek leniwy chłopak, bardzo dziękuję za miłe komentarze <serce>
zdjęcia są The Best jak Twoja para <zakochana> <zakochana>
Kasiu nie nadrobię zaległości w Twoim wątku ... jak i w reszcie też nie dam rady <oops> mam nadzieję że mi wybaczycie ...ale coś mi mignęło o kroplówkach u Kayci....i o bidulkach ... mam nadzieję że wszystko już u kotków i u Ciebie na dobrej drodze ale i tak zaciskam wielkie kciuki by się wsio poprostowało <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
norka pisze:zdjęcia są The Best jak Twoja para <zakochana> <zakochana>
Kasiu nie nadrobię zaległości w Twoim wątku ... jak i w reszcie też nie dam rady <oops> mam nadzieję że mi wybaczycie ...ale coś mi mignęło o kroplówkach u Kayci....i o bidulkach ... mam nadzieję że wszystko już u kotków i u Ciebie na dobrej drodze ale i tak zaciskam wielkie kciuki by się wsio poprostowało <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Norko, u Kasi minęły Cie przede wszystkim NIETOPERZE <strach> <strach>
Poszukaj, dla tej historii warto pogrzebać w nieprzeczytanych czeluściach forum
Norko to prawda, wyobraź sobie, że jednej nocy wpadły mi 3 nietoperze do domu <shock> i ja je lapalam bo mezulo jak potrzebny, to na statku Prawdopodobieństwo takiej akcji równe jest wygranej w lotto, wiec ja już grać nie muszę, limit wyczerpany <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Hahaha no taka niespodzianka, duet Tasiu & Jaśnie Garbaty w moim wątku <serce> <serce> <serce>
(tylko nie bij za garbatego, ja go takiego kocham <zakochana> u nas w domu też jeden garbus mieszka <lol>
Ula, boscy są Twoi chłopcy, te miny Elmosia, udawanie niewiniatka , chyba po jednej szkole z Tysonem <rotfl> <rotfl> <rotfl>