Armani :)
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Armani :)
wow jaki on piękny ,uwielbiam niebieskookie ,super że się dogadują oby tak dalej , no dobra powiem to zazdroszczę (ale tylko troszkę) <mrgreen> <zakochana>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Hej śliczny
- Neta
Jak dobrze Cię widzieć Norko
Armani jest prześliczny <zakochana> Cudne oczka <serce> i futerko <serce> I nie wiem jak to możliwe, ale nawet na zdjęciach widać, że jest dobrze ułożony <mrgreen>
Niech dalej tak pięknie rośnie i cieszy Twoje i nasze oczy i serducha <serce>
Armani jest prześliczny <zakochana> Cudne oczka <serce> i futerko <serce> I nie wiem jak to możliwe, ale nawet na zdjęciach widać, że jest dobrze ułożony <mrgreen>
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Prześliczny jest <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Słodziak nad słodziaki i do tego jaki mądry chlipajec
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Norko szczere gratulacje, prześliczny kotek, obyście dali sobie nawzajem wiele radości i szczęścia.
- norka
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję Dziewczyny
Danusiu...bardzo mnie cieszy że Armani polubił fontannę mimo, że ładnie pił z miseczek rozstawionych po domu to fontanna okazał się najlepsza :-)
ach i jeszcze jedno , kiedy odbieraliśmy Armaniego hodowca powiedział żebyśmy się nie przestraszyli kiedy kotek zaśnie nad miską z wodą bo on tak lubi <mrgreen> i rzeczywiście niem włączyłam fontannę Armani pochlipał z miseczki potem się koło niej kładł , opierał pyszczek na brzegu i tak się chłodząc przysypiał <mrgreen> od kiedy stoi fontanna to jego nowe ulubione miejsce do spania :-) :-)
słodycz w najczystszej postaci <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
Danusiu...bardzo mnie cieszy że Armani polubił fontannę mimo, że ładnie pił z miseczek rozstawionych po domu to fontanna okazał się najlepsza :-)
ach i jeszcze jedno , kiedy odbieraliśmy Armaniego hodowca powiedział żebyśmy się nie przestraszyli kiedy kotek zaśnie nad miską z wodą bo on tak lubi <mrgreen> i rzeczywiście niem włączyłam fontannę Armani pochlipał z miseczki potem się koło niej kładł , opierał pyszczek na brzegu i tak się chłodząc przysypiał <mrgreen> od kiedy stoi fontanna to jego nowe ulubione miejsce do spania :-) :-)
słodycz w najczystszej postaci <zakochana> <serce> <zakochana> <serce> <zakochana> <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
Dziękuje Anetko a ja biegnę do Ciebie bo widzę po zdjęciu profilowym że coś wielkiego mnie ominęło <gwiżdże> :-) :-)Neta pisze:Jak dobrze Cię widzieć Norko
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Lubi sobie chłopak posiedzieć nad wodąnorka pisze:hodowca powiedział żebyśmy się nie przestraszyli kiedy kotek zaśnie nad miską z wodą bo on tak lubi <mrgreen> i rzeczywiście niem włączyłam fontannę Armani pochlipał z miseczki potem się koło niej kładł , opierał pyszczek na brzegu i tak się chłodząc przysypiał <mrgreen> od kiedy stoi fontanna to jego nowe ulubione miejsce do spania :-) :-)
Słodziak nieziemski z niego <zakochana> <serce>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Nie ma nic słodszego, niż kocio, który korzysta ze wszystkich atrakcji, jakie dostarczy Pańcia. Rureczka, drapaczek, fontanna. No serce rośnie przy takim kocie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
U nas też rureczka i fontanna to największe atrakcje <tańczy>
I ta główka wystająca z drapakowej dziupli <serce> <serce> <serce> <serce>
Kochany, mądry kocio <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
U nas też rureczka i fontanna to największe atrakcje <tańczy>
I ta główka wystająca z drapakowej dziupli <serce> <serce> <serce> <serce>
Kochany, mądry kocio <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>