Koko i Niunia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Fusiu
Agilisowy Rezydent

Re: Koko i Niunia

Post autor: Fusiu »

Niunia wymiata <lol> <lol> <lol> <lol>
Mądra babeczka <diabeł> :haha: :haha: :haha:

:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

maga pisze:Fuuu

Aczkolwiek Yam, przeszkol Kudłata, że to takie zakąski żabo-udkowe jadacie , miejsce zamieszkania zobowiązuje <rotfl>
Maga wyjęłaś mi to z ust :-) To samo chciałam napisać ;-))

Dziewczyny a WY często dostajecie takie podziękowania za Wasze poświęcenie?? :haha:
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

yamaha pisze::haha: :haha: :haha: Niunia, ale go wyrolowalas !
To zemsta za te wszystkie poprzednie meskie cwaniactwa <lol>

:kotek: :kotek: <zakochana> <zakochana>
Koko mówi, że się jeszcze odgryzie <mrgreen>
yamaha pisze:Obrazek

Poszalelibysmy razem, Koko, co ? <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Obrazek
Kochana Missi,
No, mooowa! :hug: :kiss: Od razu widać, że my nawet na wojnie z głodu nie przepadniem <mrgreen> A niektórzy powiadają, że ponoć rasowce, to takie ciapciaki. :-///// I jeszcze zastanawia mnie jedno. Dlaczego u was nie ma żab, a u nas myszy? Może jakąś wymianę skołujemy? Twój Koko. <serce> :-D
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Drogi Koko,
Na luzie z nas koty, masz racje, sami bysmy sobie spokojnie poradzili, ale niech tym ludziom bedzie troche przyjemnie, ze jadamy te ICH chrupki, niech tam <roll>

Co do wymiany gatunkow : drogi Koko, zebys Ty wiedzial co sie tu dzieje <strach> Sodoma i Gomora !
Jakbysmy sie wymienili, to ja bym w ogole nie mogla popolowac, bo zaraz by tu jakis kuchcik mi biegal po ogrodzie i lapal zabki, ze udka sa pyszne DLA LUDZIA niby <kciukwdół>
Za to z drugiej strony, u Ciebie widze z ssakowymi cieniutko, nawet myszki od ryjowki juz nie rozrozniasz. Aj aj aj :-/////
Ciekawe czy Twoje ludzie tez tylko udka, czy moze cale te myszki i ryjowki pieka w sosie. Jakbys wypatrzyl, to mi napisz.
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

O mamo :haha:
Nudy to u Was nie ma :ok: :ok:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

BabaJaga pisze: I jeszcze zastanawia mnie jedno. Dlaczego u was nie ma żab, a u nas myszy? Może jakąś wymianę skołujemy? Twój Koko. <serce> :-D [/i]
Bo wszystkie żaby we Francji człowieki zjadają, nic dla kotków nie zostawiając <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Dobra, dzis DZIEN PRAWDY na forum ( :haha: :haha: :haha: ), to Wam przyznam, ze z tymi zabami to tak srednio u nas.
Slimaki to i owszem, ciamkaja Francuziki na rozne okazje, ale zaby to rzadko.
Sama osobiscie (a juz uznalysmy, po ostatnich zdjeciach w berecie, ze jestem absolutnie niepodwazalna Francuzka <mrgreen> No dobra, nie przeginajmy, ale w kazdym razie najbardziej francuska na tym forum <lol> ) slimaczki to jadam pare razy do roku.
A zabie udka (reszty sie nie jada, co za marnotrastwo :-///// ) to tak moze z 5 razy jadlam w zyciu.
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

yamaha pisze:Dobra, dzis DZIEN PRAWDY na forum ( :haha: :haha: :haha: ), to Wam przyznam, ze z tymi zabami to tak srednio u nas.
Slimaki to i owszem, ciamkaja Francuziki na rozne okazje, ale zaby to rzadko.
Sama osobiscie (a juz uznalysmy, po ostatnich zdjeciach w berecie, ze jestem absolutnie niepodwazalna Francuzka <mrgreen> No dobra, nie przeginajmy, ale w kazdym razie najbardziej francuska na tym forum <lol> ) slimaczki to jadam pare razy do roku.
A zabie udka (reszty sie nie jada, co za marnotrastwo :-///// ) to tak moze z 5 razy jadlam w zyciu.

A wiesz tego to Ci nie zazdroszczę <mrgreen>
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

yamaha pisze:Drogi Koko,
...
Za to z drugiej strony, u Ciebie widze z ssakowymi cieniutko, nawet myszki od ryjowki juz nie rozrozniasz. Aj aj aj :-/////
Ciekawe czy Twoje ludzie tez tylko udka, czy moze cale te myszki i ryjowki pieka w sosie. Jakbys wypatrzyl, to mi napisz.
Droga Missi,
Oj tam, oj tam, zaraz nie rozróżniam.... :hidden: Ale fakt, że nie rozróżniam, bo takiej jeszcze nie napotkałem, cobym mógł ją sobie w sztyleciki chwycić i w detalach pooglądać. To chyba dlatego, że u nas po ogrodzie pełno bezdomnych kocich intruzów po nocach się szwenda i wszystko, co się rusza do rana jest wytłuczone na amen :axe: Muszę koniecznie coś pokombinować w tej sprawie... Zapytaj też swojej Dużej, czy te udka żabie chociaż smakowite, bo nie wiem, jak bardzo zapiekle mam bronić swoich trofeów przed wszystkowidzącą BabaJagą <mrgreen> .
No to pozdro, Koko
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

U naszej BabyJagi zawsze jest wesoło tu się sama buzia śmieje <lol>

Koko no love you ale z tym żabskiem oczywiście tylko przydałoby się jakieś nowe trofeum może krecik , jaszczurka albo jakaś ptica no może Niunia coś by skołowała na nóżkach czy czułkach <strach>

<zakochana> <zakochana> :kotek: :kotek: <serce>
Zablokowany