Oscar SRS & Gucci BRI
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
ja też tak uważam, wszyscy dookoła mnie mają dzieci bądź się o nie starają , a ja ? ja tego nie czuję :-)
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Ja juz tez wiele razy słyszałam, ze lepiej dziecko bym sobie zrobiła niz myslala o drugim kocie <diabeł>
Najpierw sie wkurzałam, teraz mnie to bawi <mrgreen>
Albo te miny gości jak widza kota wskakujacego na stół/komodę/blat kuchenny.... I ta druga mina jak zdają sobie sprawę, ze nie planuje go z tego mebla przegonić <rotfl>
Przy gościach nie pozwalam jedynie wskakiwać na stół, przy ktorym siedzimy, no i czyszczę go przed ich przyjściem, zeby nie było, ze klaki serwuje <mrgreen>
Najpierw sie wkurzałam, teraz mnie to bawi <mrgreen>
Albo te miny gości jak widza kota wskakujacego na stół/komodę/blat kuchenny.... I ta druga mina jak zdają sobie sprawę, ze nie planuje go z tego mebla przegonić <rotfl>
Przy gościach nie pozwalam jedynie wskakiwać na stół, przy ktorym siedzimy, no i czyszczę go przed ich przyjściem, zeby nie było, ze klaki serwuje <mrgreen>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> u mnie jest to samo tylko że don nie nauczył się jeszcze wchodzić na stół , moi goście na szczęście go kochają , i przyjeżdżając od razu biorą wędkę i się z nim bawią ha ha
- dagusia
U nas podobnie hehe zaraz kolejna rocznica ślubu a my mamy dwojke dzieci, tyle, że futrzastych i na czterech łapach <lol> ślub mielismy w 2007 i już rodzicom odechciało się pytac kiedy beda wnuki <lol> no bo ile można??

- sandra
- Agilisowy Rezydent
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Ależ tu pięknie. Cudne są. <zakochana>
Dzieci? Temat rzeka <lol>
Po trzydziestce przestaje się już słuchać głupie uszczypliwości <diabeł>
Dzieci? Temat rzeka <lol>
Po trzydziestce przestaje się już słuchać głupie uszczypliwości <diabeł>
- yamaha
- Genius Loci
Chlopaki cuuuudne <zakochana> <zakochana>
Widze, ze jednak sie jako-tako dogaduja
Gucci mial jakas prege na plecach ? <shock> <rotfl>
Bialasek cudny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A co do dzieci.... kolo 40-tki ludzie powoli przestaja gadac
Jeszcze tylko troche musisz poczekac, ja przetrwalam, bez uszczerbku na zdrowiu
Widze, ze jednak sie jako-tako dogaduja
Gucci mial jakas prege na plecach ? <shock> <rotfl>
Bialasek cudny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A co do dzieci.... kolo 40-tki ludzie powoli przestaja gadac
Jeszcze tylko troche musisz poczekac, ja przetrwalam, bez uszczerbku na zdrowiu
- yamaha
- Genius Loci
Fusiu pisze: Po trzydziestce przestaje się już słuchać głupie uszczypliwości <diabeł>
Ale ja sie z Toba nie zgodze, wlasnie "po trzydziestce" jest najgorzej, bo ludzie mysla, ze to "najwyzsza pora" <lol> <lol> <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Tak, dokładnie. Jestem teraz na fali genialnych uwag. Dam im tylko jeszcze do ręki pistolet na kulki, to sobie postrzelają.yamaha pisze:Fusiu pisze: Po trzydziestce przestaje się już słuchać głupie uszczypliwości <diabeł>![]()
![]()
Pisalysmy w tym samym czasie.
Ale ja sie z Toba nie zgodze, wlasnie "po trzydziestce" jest najgorzej, bo ludzie mysla, ze to "najwyzsza pora" <lol> <lol> <lol>
A ponieważ mam 2 koty w domu, oraz 5 w ogrodzie, a dzieci brak, to nie wiem dlaczego jeszcze nie splonelam na stosie
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Gucci w domku wygląda jak "panienka z okienka" a Oskarek bardzo kokieteryjnie spoglada na ostatniej fotce <zakochana> <zakochana> Słodcy są.
U mnie jak ktoś zaczyna temat dzieci ( a mało kto, kto mnie zna, sie odważa <lol> ) to odrazu dostaje odpowiedź: Ja nie lubię dzieci, lubię koty. I temat się zamyka. Przecież nikt nie będzie namawiał kobiety nie lubiącej dzieci do ich posiadania. Bo to zła matka będzie <lol> <lol> <lol>
U mnie jak ktoś zaczyna temat dzieci ( a mało kto, kto mnie zna, sie odważa <lol> ) to odrazu dostaje odpowiedź: Ja nie lubię dzieci, lubię koty. I temat się zamyka. Przecież nikt nie będzie namawiał kobiety nie lubiącej dzieci do ich posiadania. Bo to zła matka będzie <lol> <lol> <lol>