Euphoria & Gasper
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
Euphi ma takie zadowolone pysio <zakochana> <zakochana> <zakochana> nrmalnie napatrzeć się nie mogę..... :-)
- dagusia
Hydromasaż Haha

Ja moje kotki wytresowalam i tylko wieczorna pora wskazują do łazienki <mrgreen> rano są zajęte wylizywaniem miseczek <lol>yamaha pisze:Ojeeeeeeeeeeeeeej <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A nie masz juz troche dosc wstawania pol godziny wczesniej co rano, no bo prysznic Ci zabiera 45 minut ? <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Niunia też tak robi czasami :-)manita pisze:Jakbym mojego Bazyla widziała <lol> . On jeszcze, gdy kończę głaskać, paca mnie łapką, upominając się o więcej.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Bomba, ja przy remoncie łazienki dokładnie w tym samym miejscu obok kabiny prysznicowej wygospodarowałam miejsce na prosty drapak. Perla przesiaduje tam, jak tylko wejdę do kabiny. Kiedyś była u mnie MartaNys, i była podglądana przez Borgię, nie była na to przygotowana, i prawie dostała zawału, jak się odwróciła, i zobaczyła wpatrzone w siebie sowie oczy <lol>dagusia pisze:Nagrałam wczoraj krótki telefonem filmik, jak wyglada moja kąpiel <mrgreen> Zawsze jak ide pod prysznic Eufinka przychodzi ze mna... siada na koszu na pranie, tuż obok prysznica i tak sobie siedzi i mnie podglada... domoga się też miziania. Moglabym tak ja głaskać przez 15 min i jeszcze byłoby mało <zakochana> <zakochana> <zakochana> Jak woda leci pod prycznicem to próbuje łapać kropelki wody, tyle, że nie z tej strony co potrzeba <lol>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
U mnie Misia siedzi sobie na szafce od umywalki lub chodzi po brzegu wanny gdy ja się kąpię i minkę ma podobną do Twojej kici :-)
też lubi gdy ją miziam 

- dagusia
Doroszko ja za pierwszym razem jak się obróciam też omal zawału nie dostalam <lol> jeszcze akurat przednimi łapami była oparta o prysznic i wpatrywała się tymi wielkimi oczyskami <lol> od tamtej pory do łazienki chodzimy już razem <mrgreen> najgorzej jest jak myje głowę, to trwa troche dłużej niż szybki prysznic. Wtedy Eufi jedna łapka drapie tam gdzie uchwyt i za zszelka cenę chce otworzyć prysznic. No bo ile można czekać na Hydromasaż? 

- yamaha
- Genius Loci
<lol> <lol>
Czyli tylko moj Niedzwiedz jest brudasem i boi sie wody
Co rano jak sie kapie = kota nie ma.
Jak tylko zamkne wode, hyc ! Kot w pol sekundy jest w lazience <rotfl>
Nie wiem czy czeka przed drzwiami czy jak <rotfl>
Czyli tylko moj Niedzwiedz jest brudasem i boi sie wody

Co rano jak sie kapie = kota nie ma.
Jak tylko zamkne wode, hyc ! Kot w pol sekundy jest w lazience <rotfl>
Nie wiem czy czeka przed drzwiami czy jak <rotfl>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jejciu kochany jakie przesłodkie kotuchy <zakochana> <zakochana>
U nas zbój Kolorek uwielbia włazić na pralkę która stoi przy kabinie i jest okrutnie zainteresowany tym co się dzieje w środku ale on tak naprawdę nie tyle mizianiem ale przede wszystkim chce wleść do środka bo to jest forumowy łotr i już kilka razy nam się wpakował <shock> ,a potem to już masakra wszystko mokre <lol>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

U nas zbój Kolorek uwielbia włazić na pralkę która stoi przy kabinie i jest okrutnie zainteresowany tym co się dzieje w środku ale on tak naprawdę nie tyle mizianiem ale przede wszystkim chce wleść do środka bo to jest forumowy łotr i już kilka razy nam się wpakował <shock> ,a potem to już masakra wszystko mokre <lol>
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>

- fado123
- Agilisowy Rezydent
ja koło prysznica mam pralkę ,jak się kąpie dd siedzi i też wielkimi oczami patrzy na mnie ,ale on to chce żebym go wpuściła jakby mógł to kąpał by się ze mną <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jak słodka pieszczoszka z Euphi <serce>
Gasperek jaki kocurro boski <serce>
Gasperek jaki kocurro boski <serce>
-
Niunia jest cudowna <serce> Szczerze zazdraszczam takiego miziania starszego kotła. Dawno, dawno temu... zanim pojawił się w naszym domu Marcel .... Bulik w czasie kąpieli przesiadywał na brzegu wanny w czasie kąpieli i badał łapką pianę. Czekałam tylko jak kiedyś postanowi się po niej przespacerować <mrgreen>