U mnie to samo... <mrgreen>oleena pisze:My dopiero 2 lata po ślubie, więc temat jest gorącydagusia pisze:U nas podobnie hehe zaraz kolejna rocznica ślubu a my mamy dwojke dzieci, tyle, że futrzastych i na czterech łapach <lol> ślub mielismy w 2007 i już rodzicom odechciało się pytac kiedy beda wnuki <lol> no bo ile można??![]()
![]()
Oscar SRS & Gucci BRI
-
aurora80
Re: Oscar SRS & Gucci BRI
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Pięknych masz chłopaków <zakochana> <zakochana>
- oleena
No właśnie, mi się wydaje, że nasze pokolenie wychowywane nie całkiem bezstresowo, a na pewno bezkomputerowo było chyba spokojniejsze, a na pewno bardziej trzymane w ryzach przez rodziców. Obecnie obserwuję ogólne rozluźnienie i brak jakichkolwiek zasad dobrego wychowania. Często podczas wyjazdów mamy okazję tego doświadczać, bo wszędzie ich pełno, biegają, krzyczą itp. <wsciekly> A rodzice w ogóle nie zwracają na nie uwagifado123 pisze:ja też za dziećmi nie przepadam ,lubię takie do 1 roku ale tak na 5 minut , a jak przychodzą do mnie z większymi które latają za dd i nie dają mu spokoju to w środku aż mnie rozrywa , jeszcze jak umieją się zachować i słuchają rodziców to ok ,ale 1 taki przychodzi co patrzy tylko żeby donowi zrobić krzywdę ,ost tak go ścisnął że don go ugryzł , a ja w głowie miałam tylko to że szkoda że tak słabo go ugryzł bo mały nawet tego nie poczuł <wsciekly>
- oleena
Dzięki BeatkoBeate pisze:Pięknych masz chłopaków <zakochana> <zakochana>
Ale Twoje chłopaki chyba w lepszym klimacie żyją, bo są znacznie dorodniejsze <zakochana>- oleena
aurora80 pisze:U mnie to samo... <mrgreen>oleena pisze:My dopiero 2 lata po ślubie, więc temat jest gorącydagusia pisze:U nas podobnie hehe zaraz kolejna rocznica ślubu a my mamy dwojke dzieci, tyle, że futrzastych i na czterech łapach <lol> ślub mielismy w 2007 i już rodzicom odechciało się pytac kiedy beda wnuki <lol> no bo ile można??![]()
![]()
Eee, to widzę, że jest nas tu sporo bezdzietnych mężatek <mrgreen> Naprawdę dziewczyny aż mi się lżej zrobiło, że nie jestem sama <tańczy>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Moje chłopaki to wsiowe są <lol>oleena pisze:Dzięki BeatkoBeate pisze:Pięknych masz chłopaków <zakochana> <zakochana>Ale Twoje chłopaki chyba w lepszym klimacie żyją, bo są znacznie dorodniejsze <zakochana>
A Twoim to niby czego brak <?>
- oleena
Wiesz, że chyba własnie tu tkwi ten sekret? Bo Oscarek mieszka przecież na wsi od grudnia i jest całkiem dorodnym kocurkiem (waży 5kg podczas gdy selkirki średnio ważą 4-6), a Gucci z kolei mieszka z nami w mieście i waży niecałe 4. Stąd chyba prosty wniosek, że musimy się wyprowadzić na wieś <gwiżdże>Beate pisze:Moje chłopaki to wsiowe są <lol>oleena pisze:Dzięki BeatkoBeate pisze:Pięknych masz chłopaków <zakochana> <zakochana>Ale Twoje chłopaki chyba w lepszym klimacie żyją, bo są znacznie dorodniejsze <zakochana>
A Twoim to niby czego brak <?>
- dagusia
że niby co? że jak?.... że Gucci waży tylko 4kg?? <shock>
Weź Pańcia zważ go jeszcze raz bo na zdjeciach to 5 bym mu dała jak nic :-)
- oleena
Oscar waży 5, a Gucci nawet trochę poniżej 4- przynajmniej wg mojej wagi, ale raczej nie zaniża, bo jeśli tak to chyba się załamię <strach>dagusia pisze:że niby co? że jak?.... że Gucci waży tylko 4kg?? <shock>
- Miss_Monroe
- Moderator
Ale jak ma dobre wyniki badań to czym się załamywać? Tym, że jest drobniejszym kotkiem? Już nie przesadzajcie dziewczyny z tą pogonią za wagą, gruby kot to nic dobrego