Armani :)
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Re: Armani :)
Norko kotuś przesłodki w tych śpiworku, ja bym pewnie musiała kupić 3, po jednym dla każdego dziecka (kociego i ludzkiego) .
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Norko jeszcze raz, tym razem oficjalnie gratuluję słodziaka <serce>
Kogoś mi przypomina
Kogoś mi przypomina
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Koteczku, widzę ze Pancia Cie rozpieszcza <serce>
Prześliczny jest Armani, trudno sie napatrzeć na niego <mrgreen>
Prześliczny jest Armani, trudno sie napatrzeć na niego <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fajny ten śpiworek Ciekawe czy zmieściłby siedem kilo brytka? <gwiżdże>
- norka
- Agilisowy Rezydent
oj wiem Danusiu.... :-) :-)Danusia pisze:Jaki fajny <serce> najważniejsze ,że wszedł do niego
Noreczko widzę ,że kocioarmania choroba postępuje <rotfl> ,a to nieuleczalne niestety i im dalej tym gorzej będzie <lol>
<zakochana> <zakochana>
zmieści :-) wiesz Beciu że im ciaśniej tym przyjemniej <mrgreen> <mrgreen>Becia pisze:Fajny ten śpiworek Ciekawe czy zmieściłby siedem kilo brytka? <gwiżdże>
Dziękuję <serce>Beate pisze:Norko jeszcze raz, tym razem oficjalnie gratuluję słodziaka <serce>
Kogoś mi przypomina
ciekawe kogo ? <gwiżdże> <mrgreen>
no tak :-> i jeszcze do tego im biwak urządzić ... bo ten biedronkowy namiot i różowego kotka zmieści :-)Truskawka pisze:Norko kotuś przesłodki w tych śpiworku, ja bym pewnie musiała kupić 3, po jednym dla każdego dziecka (kociego i ludzkiego) .
Kamila pisze:oooo, muszę podskoczyć do Biedry. Liluszek lubi pod kołdrę się wkradać, to może i tak namiot jej podpasuje, tylko, że to pewnie mięciutkie jest a tego już moja dzidziusia nie lubi
Armaniemu najwyraźniej bardzo się podoba, szczególnie w deszczowy dzień <lol> <lol>
jestem pewna że Waszym kotkom się śpiworek spodoba :-)Kamila pisze:oooo, muszę podskoczyć do Biedry. Liluszek lubi pod kołdrę się wkradać, to może i tak namiot jej podpasuje, tylko, że to pewnie mięciutkie jest a tego już moja dzidziusia nie lubi
Armaniemu najwyraźniej bardzo się podoba, szczególnie w deszczowy dzień <lol> <lol>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Mam ten śpiworek kupiłam Gabryśkowi bardzo go lubiał :-)norka pisze:oj wiem Danusiu.... :-) :-)Danusia pisze:Jaki fajny <serce> najważniejsze ,że wszedł do niego
Noreczko widzę ,że kocioarmania choroba postępuje <rotfl> ,a to nieuleczalne niestety i im dalej tym gorzej będzie <lol>
<zakochana> <zakochana>zmieści :-) wiesz Beciu że im ciaśniej tym przyjemniej <mrgreen> <mrgreen>Becia pisze:Fajny ten śpiworek Ciekawe czy zmieściłby siedem kilo brytka? <gwiżdże>
Dziękuję <serce>Beate pisze:Norko jeszcze raz, tym razem oficjalnie gratuluję słodziaka <serce>
Kogoś mi przypomina
ciekawe kogo ? <gwiżdże> <mrgreen>no tak :-> i jeszcze do tego im biwak urządzić ... bo ten biedronkowy namiot i różowego kotka zmieści :-)Truskawka pisze:Norko kotuś przesłodki w tych śpiworku, ja bym pewnie musiała kupić 3, po jednym dla każdego dziecka (kociego i ludzkiego) .
Kamila pisze:oooo, muszę podskoczyć do Biedry. Liluszek lubi pod kołdrę się wkradać, to może i tak namiot jej podpasuje, tylko, że to pewnie mięciutkie jest a tego już moja dzidziusia nie lubi
Armaniemu najwyraźniej bardzo się podoba, szczególnie w deszczowy dzień <lol> <lol>jestem pewna że Waszym kotkom się śpiworek spodoba :-)Kamila pisze:oooo, muszę podskoczyć do Biedry. Liluszek lubi pod kołdrę się wkradać, to może i tak namiot jej podpasuje, tylko, że to pewnie mięciutkie jest a tego już moja dzidziusia nie lubi
- maryka
- Hodowca
- Hodowla: Beesha*PL
Cześć Armani nasz braciszku !
Tutaj Twoja siostra Adell
Pozdrawiamy i cieszymy sie ze Armani znalazł fajny domek
Tutaj Twoja siostra Adell
Pozdrawiamy i cieszymy sie ze Armani znalazł fajny domek
- maryka
- Hodowca
- Hodowla: Beesha*PL
A tutaj Adelka tak mniej oficjalnie, własnie razem ze mna przeglądała forum...
a własciwie to chyba ja razem z nią ;)
Moja Delka tez jest kohana... a powiedz czy Twój Armani wiotczeje ? Bo Adelke przerzucam przez ramie jak worek kartofli ;)
a własciwie to chyba ja razem z nią ;)
Moja Delka tez jest kohana... a powiedz czy Twój Armani wiotczeje ? Bo Adelke przerzucam przez ramie jak worek kartofli ;)
- Natashas
Na zdjęciach widać, że to bardzo wyluzowane kotki i do tego jakie piękne <zakochana>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
armani jest boski a jego siostrzyczka wow tak samo wspaniała <pokłon> <zakochana> <zakochana> <zakochana>