Euphoria & Gasper
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Euphoria & Gasper
O mamo, cudna jest Eufi <zakochana> Taka śliczna okrągła główka i te oczka <zakochana>
U nas tez jak sie myje, to futro przesiaduje na brzegu wanny, nawet mu kosz tak przestawiłam zeby miał zaraz obok wanny <lol>
U nas tez jak sie myje, to futro przesiaduje na brzegu wanny, nawet mu kosz tak przestawiłam zeby miał zaraz obok wanny <lol>
- dagusia
Dziekujemy bardzo dziewczyny za ciepłe słowa
Dzisiaj w roku głównej Gaspi bo..... bo ja chciałam zapytać, gdzie jest ten biały koteł co do mnie przyjechał?
Miałam w domu białego, chudego, jamnikowatego czterołapa a teraz? Takie kocisko na parapecie się wyleguje <serce> <serce> <serce> biały to ma tylko brzuchol

Chciałam wstawić więcej zdjęć ale photobucket zrobił mi psikusa i nie chce mi ich pomniejszyć

Dzisiaj w roku głównej Gaspi bo..... bo ja chciałam zapytać, gdzie jest ten biały koteł co do mnie przyjechał?
Miałam w domu białego, chudego, jamnikowatego czterołapa a teraz? Takie kocisko na parapecie się wyleguje <serce> <serce> <serce> biały to ma tylko brzuchol

Chciałam wstawić więcej zdjęć ale photobucket zrobił mi psikusa i nie chce mi ich pomniejszyć

- Beate
- Agilisowy Rezydent
MISIO <serce>
<serce>

- yamaha
- Genius Loci
Lo maaaaaatko, jaki brudas <rotfl> <rotfl> <rotfl>
A jakie mu sie pyszczydlo plaskie zrobilo <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
A jakie mu sie pyszczydlo plaskie zrobilo <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Yam jakie płaskie <shock> cudne
Piękny micho <zakochana> <zakochana>
<serce>
Piękny micho <zakochana> <zakochana>

- yamaha
- Genius Loci
No mowie przeciez !Danusia pisze:Yam jakie płaskie <shock> cudne
Plaskie. CUUUUDNE <zakochana> <zakochana> <zakochana>
(zobacz na pierwszej fotce, Danusiu

- dagusia
Ależ ciuciu ja mam piękne pyszczadło od urodzenia. Nie na darmo wygrałem finał all breed na wystawie :-)yamaha pisze:Lo maaaaaatko, jaki brudas <rotfl> <rotfl> <rotfl>
..... i do tego skromny <lol>
- yamaha
- Genius Loci
No UWIELBIAM takie mordki <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- dagusia
Jupi <mrgreen> Mam więcej fotek <mrgreen>
A takie pyszczadło też się podoba??

Tutaj mam wrażenie jest troszke podoby do dziadka- prawda ciociu Beatko, że wyglada jak tatuś Iveska?

Na koniec miałam troche przyejmności dla siebie <zakochana> wytarmosiłam to pyszczadło kochane <serce> <serce> <serce>

A takie pyszczadło też się podoba??

Tutaj mam wrażenie jest troszke podoby do dziadka- prawda ciociu Beatko, że wyglada jak tatuś Iveska?

Na koniec miałam troche przyejmności dla siebie <zakochana> wytarmosiłam to pyszczadło kochane <serce> <serce> <serce>

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Tak, potwierdzam <mrgreen>
Wytarmoś go odemnie

Wytarmoś go odemnie