Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
- yamaha
- Genius Loci
Re: Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
Slicznosci <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, kto jak to, ale Ty zawsze możesz zadzwonić, przecież wiesz
.
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Może kiedyś dorobię się porządnego aparatu i zdjęcia będą lepsze, ale obecnie co miesiąc spada on na koniec mojej listy rzeczy niezbędnych <mrgreen>.
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Truskawko ja przestawiałam od razu z " dziecięcego " Growth na PON-a ze względu właśnie na Cleo , bo zaczęła tyć " w oczach " Tosia jest drobniejsza i mniejsza . Ona waży 4,2 i jest akurat pomimo , że kocha jedzenie i zjada wszystko co dostanie , uwielbia puszki i dostaje jedną dziennie dzieloną na pół z dużą ilością wody , taką zupkę , ze względu na pęcherz . Tosia nie tyje pomimo ,że je więcej od Cleo . Taka jej uroda .Truskawka pisze:Agniecha, u mnie dziewczyny były zawsze głównie na suchej karmie. Puszki jadły rzadko, a był okres, że prawie wcale. Jednak sucha karma też potrafiła je podtuczyć, mam na myśli Taste of the Wild. Dziewczyny mają wysokie aspiracje jeśli chodzi o rozmiar. <roll>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
U nas też były próby przestawienia od razu na PoN, ale niestety nie było to możliwe. Pewien czas musiały być także na Gastro Intestinal. Taste of the Wild był jedyną karmą z tej lepszej półki, którą dobrze obie tolerowały.
Dopiero w następnej fazie w zasadzie jak już miały 1,5 roku udało się wprowadzić PoN, ale już bez ryżu. Długa droga za nami, nie zawsze wszystko jest możliwe od razu, czasem małymi krokami musimy dojść do celu :-).
Dopiero w następnej fazie w zasadzie jak już miały 1,5 roku udało się wprowadzić PoN, ale już bez ryżu. Długa droga za nami, nie zawsze wszystko jest możliwe od razu, czasem małymi krokami musimy dojść do celu :-).
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
wow, konkretne babeczki z Twoich kotełków, te z bym chciała, by mój Lilus przybrał nieco, więc gubione kilogramki zapraszam do siebie <lol> <lol> <lol> <lol> Śliczne są <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Fajnie Was widzieć po dłuższej przerwie
Dziewczynki piękne jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> I jaka waga <shock>

Dziewczynki piękne jak zawsze <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> I jaka waga <shock>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Jakie one są piękne... i dorodne! <shock> <zakochana>
Super, że obu dopisuje zdrówko

Super, że obu dopisuje zdrówko
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Muszę dziewczynom powiedzieć, że są konkretne, dorodne - na pewno się ucieszą.
Ale faktycznie one są duże takie urosły z tej naszej miłości, całkiem jak Clifford.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Truskawko, ale żebyś czasem nie pomyślała (i nie powtórzyła im), że ciotki je uważają za grube czy coś <shock>
One są po prostu duże, ale przy tym proporcjonalne i zgrabne!
One są po prostu duże, ale przy tym proporcjonalne i zgrabne!