<mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Don Diego Luna-Gatto*PL
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Don Diego Luna-Gatto*PL
o rany już zapomniałam jaki był malutki dziękuje
no kocisko mi rośnie jak byk he he , ale dalej ma słodziutki pyszczek , i nadal jak mu coś nie pasuje np jak go złapie na złym uczynku , to mi to wymiałczy <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
<lol>
Eris ostatnio po naszym powrocie (ale nie z tego długiego wyjazdu tylko z poprzedniego, na sam weekend) przyszła w nocy do łóżka i miau, miau głaszczcie mnie. Głaszczemy, zadowolona się kładzie, zasypiamy, idzie gdzieś rozrabiać. I tak nas budzi już trzeci chyba raz, w końcu udajemy że śpimy. Miau, miau. My nic. To spryciara wskoczyła na łóżko, nachyliła się Chłopu do ucha i MIAU!
no musiał pogłaskać 
Eris ostatnio po naszym powrocie (ale nie z tego długiego wyjazdu tylko z poprzedniego, na sam weekend) przyszła w nocy do łóżka i miau, miau głaszczcie mnie. Głaszczemy, zadowolona się kładzie, zasypiamy, idzie gdzieś rozrabiać. I tak nas budzi już trzeci chyba raz, w końcu udajemy że śpimy. Miau, miau. My nic. To spryciara wskoczyła na łóżko, nachyliła się Chłopu do ucha i MIAU!
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ha ha ha spryciula , don zawsze włazi na mnie i mi do ucha miau ,ale jak go zignoruje to odchodzi <mrgreen>Luinloth pisze:<lol>
Eris ostatnio po naszym powrocie (ale nie z tego długiego wyjazdu tylko z poprzedniego, na sam weekend) przyszła w nocy do łóżka i miau, miau głaszczcie mnie. Głaszczemy, zadowolona się kładzie, zasypiamy, idzie gdzieś rozrabiać. I tak nas budzi już trzeci chyba raz, w końcu udajemy że śpimy. Miau, miau. My nic. To spryciara wskoczyła na łóżko, nachyliła się Chłopu do ucha i MIAU!no musiał pogłaskać
- fado123
- Agilisowy Rezydent
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
O matulu ale słodziak <serce> <serce> <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
On ciągle mi tak robi Dorotko , a dziś zaczęłam urlop i dd cały dzień siedzi i gapi się na mnie cały czas no nie wiem o co mu chodzi pomóż <shock> i nie mam laptopa na nogach , bo myślałam że może o to chodzi ale nie..... <lol>
- DorotaK
- Hodowca
- Hodowla: Luna-Gatto*PL
- Kontakt:
Ja to sobie myślę, że DD to tak właśnie spędza czas kiedy w pracy jesteś
zaburzyłaś kotełkowi misterny plan spędzania wolnego czasu do góry brzusiem <lol>
więc teraz miziaj to brzusio
<serce>
zaburzyłaś kotełkowi misterny plan spędzania wolnego czasu do góry brzusiem <lol>
więc teraz miziaj to brzusio
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ja wiem że jak nas nie ma to on śpi ,bo zawsze jak wracam z pracy to panicz schodzi z drapaka i się przeciąga , no ale żebym mu aż tak przeszkadzała <lol> ale wołał mnie dziś on spał a ja do łazienki poszłam i za chwile słyszę miau miau ,to mówię don jestem i cisza kot poszedł dalej spać , kocham go mój patyś malutki <serce> <serce> <serce>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Malutki to on już był <lol>
Teraz leży byk taki wielki rozwalony <zakochana>
Teraz leży byk taki wielki rozwalony <zakochana>