Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
miłego wypoczynku , wyleżeć się proszę troszkę za mnie <mrgreen>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy, to chyba moc Waszych życzeń przysłała nam na wyjazdy pogodę lepszą, niż była przez większość tegorocznych wakacji :-)
W połowie września przypiekło mi plecki słońce. A dlaczego? Bo miejscami krem z filtrem zmył się po pływaniu w jeziorze! Były też góry, wycieczki, spacery i piwo, wszystko czego chciałam
Trochę krótko, ale powrót też był miły, bo wiedzieliśmy kto na nas czeka <serce> W nocy położyła się na koszulce Chłopa, którą położył koło łóżka
Przez cały czas była bardzo grzeczna, dwa razy dziennie odwiedzali ją nasi przyjaciele mieszkający w bloku obok. My im się na pewno odwdzięczymy, gdy zaadoptują pieska 
W połowie września przypiekło mi plecki słońce. A dlaczego? Bo miejscami krem z filtrem zmył się po pływaniu w jeziorze! Były też góry, wycieczki, spacery i piwo, wszystko czego chciałam
Trochę krótko, ale powrót też był miły, bo wiedzieliśmy kto na nas czeka <serce> W nocy położyła się na koszulce Chłopa, którą położył koło łóżka
- fado123
- Agilisowy Rezydent
no niestety urlopy mają to do siebie że za szybko się kończą ,super że wyjazd Wam się udał no i ta pogoda , ja teraz zaczynam 3 tygodniowy urlop , no niestety ja wyjadę ale tylko na weekend no ale lepsze to niż nic <roll>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Cieszę się, że urlop się udał
A teraz pokaż Eriske <lol>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
A takie sprzed urlopu się liczą? Bo w tym pięknym słonecznym oświetleniu, jakie dziś mamy, to nie wiem czy cokolwiek napstrykam <oops>Beate pisze:Cieszę się, że urlop się udał![]()
- Neta
Liczą się liczą <mrgreen> Pokazuj nie marudź <lol>
Chociaż dziś pogoda idealna na zdjęcia. .. przynajmniej u mnie <mrgreen> Ale ja nie wiem gdzie dokładnie jestem... poza tym że w drodze na urlop <mrgreen>
Chociaż dziś pogoda idealna na zdjęcia. .. przynajmniej u mnie <mrgreen> Ale ja nie wiem gdzie dokładnie jestem... poza tym że w drodze na urlop <mrgreen>
- oleena
Widzę, że Eris dołączyła do grona fanów rondelka :-) Śliczna jest <zakochana> Ma niesamowite kolorki <serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Łobosz, te ciotki to tylko zdjęcia i zdjęcia. Nie pozuję, nie ma mnie tu!

Mówisz, że ładnie proszą? No dobrze, zapozuję. Ładnie tak?

Eris bardzo dzielnie pomagała nam się spakować, tutaj sprasowuje ubranka, by się zmieściły w plecaku <lol>

A po powrocie, nim plecak trafił do szafy, miała świetną kryjówkę do zabawy <mrgreen>

Dobranoc Cioteczki

Mówisz, że ładnie proszą? No dobrze, zapozuję. Ładnie tak?

Eris bardzo dzielnie pomagała nam się spakować, tutaj sprasowuje ubranka, by się zmieściły w plecaku <lol>

A po powrocie, nim plecak trafił do szafy, miała świetną kryjówkę do zabawy <mrgreen>

Dobranoc Cioteczki
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ona jest cudowna <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ach jakie piękne białe łaputki <zakochana> i te łaputki jak ślicznie pomagały i ugniatały no taki pomocnik to skarb <lol>
Prawdzliwa ślicznotka <zakochana> <zakochana>
i te oczyska cudne <serce>
Prawdzliwa ślicznotka <zakochana> <zakochana>