Julek i Zuza
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Julek i Zuza
Bardzo aktywnie spędzany czas na zdjęciach, nie ma co <lol> ! Teraz to musisz się zrewanżować i co tydzień zamieszczać nowe zdjęcia

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja też bardzo się cieszę ,że Was widzę takie piękne koteczki i ich Pancie <serce> ,a walka o życie Jelonka chyba nikt tak Ciebie nie rozumie jak ja <serce> nasza walka o Kolorusia trwa dokładnie od marca 2011r i mimo nieciekawej diagnozy jakoś dajemy radę <mrgreen> ,a zbój skończył już 6 lat.
<zakochana> <zakochana>
<serce>
<zakochana> <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
cudne masz kotełki, a Zuza i jej ogniste futerko <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana>
Dluuugo Cie nie bylo, ale kotuchy nic a nic nie zbrzydly przez ten czas <mrgreen>
Dluuugo Cie nie bylo, ale kotuchy nic a nic nie zbrzydly przez ten czas <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ja już zapomniałam jaka cudna jest ta Twoja koteczka, no kapitalnie ma przesiane futerko, jak marmurek <zakochana>
Julek prezentuje się też znakomicie
<zakochana>
Julek prezentuje się też znakomicie
- yohjia
Niewykonalne <lol> Chyba, że pokażesz u Was w wątku, jak się wstawia zdjęcia co tydzień to może się nauczę <mrgreen>Miss_Monroe pisze:[...]Teraz to musisz się zrewanżować i co tydzień zamieszczać nowe zdjęcia![]()
Danusiu, co jak co, ale Kolorusia, jego historii przedstawiać mi nie trzeba
No nie wiem, ja tu nieobiektywna jestem. Na pewno jedna taka przytyła okrutnie, niedobrowolnie na diecie jest, a jeden taki posiwiał. Serio!yamaha pisze:Dluuugo Cie nie bylo, ale kotuchy nic a nic nie zbrzydly przez ten czas
Nie tylko futerko, podusie łapkowe i uszy równie przesiane ciemnym kolorem. Jakiś miesiąc temu byliśmy u weta, waga tylko w poczekalni (ehhh), wychodzę z Młodą z gabinetu, sadzam na wadze, wracamy do gabinetu i słyszę kątem ucha od czekających w poczekalni "Zobacz, stać było na rasowego kota, ale umyć uszu to już nie ma kto" <lol> I jak tu nie kochać ludzi <lol>Sonia pisze:Ja już zapomniałam jaka cudna jest ta Twoja koteczka, no kapitalnie ma przesiane futerko [...]
- Miss_Monroe
- Moderator
Dawaj, będę Ci wstawiać <lol> !
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Jakbym swojej szylkretki tak nie kochała to bym Twoją chyba ukradła. Czarny szylkret to jest najpiękniejszy kolor kota. Co do uszu, to parę dni przytulamy się z Chocersem, zaglądam do ucha, wydaje mi się, że to brudek idę po wacik, czyszczę ....no i brudek nadal jest. Pańcia plamkę na uszku chciała zetrzeć kotusiowi swojemu <rotfl> .
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol>
No jak można Zuzulkę o brudne uszy posądzać
No jak można Zuzulkę o brudne uszy posądzać
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Witajcie ponownie kochani :-)