<shock> Jejku, on ma więcej zmarszczek niż moja Babcia (l.94).
Ale przyznam, że ma w sobie coś i wierzę, że można się zakochać <zakochana>
Jasminko, a pokaż proszę jakieś przykładowe zdjęcie, jak Maleństwo będzie wyglądało jak dorośnie.
Chwilkę tutaj nie zaglądałam a tu tyle nowych postów i taka żywa dyskusja...
yamaha pisze:
(a tak serio : moze bys, Ewelino, zalozyla sobie konto na forum, a nie "Mamci" podbierala <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> ?)
A no podbieram ale dzięki temu pojawiają się tutaj jakieś zdjęcie ja sobie kolor fajny ustawię to będzie widać że pisze ktoś inny ... bo jak założę konto to "wsiąknę" i nici z inżyniera <lol> zamiast pisać pracę będę czytała posty a deadliny gonią
Danusia pisze: już go widzę w ewelinkowych kubraczkach będzie Top Model <zakochana>
A uczę się szyć na maszynie, może w końcu stworzę coś pięknego <zakochana> byle maluch był cierpliwy do przymiarek <lol>
Sonia pisze:No to będziemy odliczać <mrgreen>
Ewelinko wkleiłabyś troszkę więcej paskudka, żeby ciocię Yam postraszyć <roll>
yamaha pisze:Eweliiiiiiiiiiiiiina
Juz przestan, i tak nikt nie wierzy, ze piszesz te prace tak zawziecie, wlasna Mamcia Cie wydala <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Pokaz cioteczkom fotki brzydalka. <mrgreen>
Ja sie bardzo chetnie poboje troche <lol> <lol> <lol>
i tutaj właśnie pojawia się problem dzisiaj wynikła pewna niezbyt miła dla nas sytuacja i nie wiadomo czy Aniołek do nas trafi. Trzymajcie mocno kciuki aby sytuacja która zaistniała rozwiązała się z korzyścią dla nas <aniołek>