Bazyl, Simon i Apsik
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
oj dziękuję wam za wszystkie miłe słowa. chudy jest faktycznie cudny i bardzo mi się podoba, że tak nieskromnie przyznam, może to dlatego, że nie mam aż tak wielkiego porównania do kotów akurat tej rasy (co innego bryśki, tu na forum widać tyle pięknych "egzempalrzy"). Jestem strasznie zadowolona, że wybór padł ostatecznie na devona- tak wiele różnic widzę w zachowaniu między rasami a najważniejsze, że chłopaki przypadli sobie do gustu i fajnie przebiega ich zapoznawanie się (mam ogromne szczęście, że trafiłam na tak układne koty).
mimbla koperta była cała, jeszcze raz
mimbla koperta była cała, jeszcze raz
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
<lol> to podobnie jak mój Julik, który twierdzi, ze jak dorośnie to bedzie miała hodowlę kotów, jeszcze dokładnie nie wie jakich ale z pewnością będzą tam i brysie i sfinksy i devony i co jeszcze się zastanowi i jak już bedę stara (Vanicca pisze:
Kiedyś będę bogata, a wtedy będę miała w domu po jedynym egzemplarzu z każdego kota, który mi się podoba <roll> <lol> !
Mała ogólnie jest kocią matką, koty tak spokojnie nikomu nie pozwalają się czesać i czyścić uszu jak jej
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Agnieszka7714