Liluszka
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
pyszczydełko ma Liluszek przecudowne... <zakochana> <zakochana> <zakochana> :-)
- fado123
- Agilisowy Rezydent
jaki ona ma słodki pyszczek nie mogę się napatrzeć , a jak sprytnie odbija he he <zakochana> <zakochana>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Liluszka masz niesamowity pyszczek rewelacyjny wspaniałe oczki ,a minka wymiata tylko Ciebie kochać <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> SLODZIZNA mega <serce> <serce>

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję Cioteczki za komplementy dla Liluszkowego pysia
.
Polecam grę z kotkiem w odbijanie słomeczki, moją dzidziusię to ewidentnie fascynuje <shock> . Słomkę podrzucamy tylko za luim (jak Liluch chce się bawić to za nim się ustawia i każe sobie rzucać - tak Ciociu Yam, Liluszek bardzo dba o swój drapaczek tylko się na nim wyleguje i służy jako "siatka" do zabawy <lol> - do drapania jest drapak i ....kanapa <mrgreen> ) a w sypialni podzbijamy piłeczkę o ścianę ( też kiedyś nagram).
I jescze Liluszek chciał do Koko coś powiedzieć:
Koko, kurdę, ja też lubię pędzelki, za to moja pańcia pozwala mi wszystko ciamkać i cieszy się wtedy jak głupia <lol> . Musimy się kiedyś spiknąć na meczyk. Niunia oczywiście też, no i w ogóle reszta kotków co lubią sobie popykać piłeczkę/słomeczkę .
Polecam grę z kotkiem w odbijanie słomeczki, moją dzidziusię to ewidentnie fascynuje <shock> . Słomkę podrzucamy tylko za luim (jak Liluch chce się bawić to za nim się ustawia i każe sobie rzucać - tak Ciociu Yam, Liluszek bardzo dba o swój drapaczek tylko się na nim wyleguje i służy jako "siatka" do zabawy <lol> - do drapania jest drapak i ....kanapa <mrgreen> ) a w sypialni podzbijamy piłeczkę o ścianę ( też kiedyś nagram).
I jescze Liluszek chciał do Koko coś powiedzieć:
Koko, kurdę, ja też lubię pędzelki, za to moja pańcia pozwala mi wszystko ciamkać i cieszy się wtedy jak głupia <lol> . Musimy się kiedyś spiknąć na meczyk. Niunia oczywiście też, no i w ogóle reszta kotków co lubią sobie popykać piłeczkę/słomeczkę .
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Aaaaa czy to Oktawian? <mrgreen>
Zazdroszczę! <serce> <serce> <serce>
A własnie przyszłam tu zapytać, czy bylas na wystawie w ten weekend <lol>
Zazdroszczę! <serce> <serce> <serce>
A własnie przyszłam tu zapytać, czy bylas na wystawie w ten weekend <lol>
-
aurora80
Oktawian <serce> Widziałam go kiedyś na żywo... niestety na najsłabszej wystawie na której byłam... gdzie grzechem było na 5 s się zatrzymać przy jakiejkolwiek klatce, bo tamowało się ruch wszystkim zwiedzającym... Ale i tak trafił wprost w moje serce. Cudny z niego niedźwiedź <zakochana>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
no w sumie to żadna zagadka była. To to TEN OKTAWIAN <serce> <serce> <serce> kto by go nie poznał <lol> <lol> <lol> (chociaż u mnie na rękach mine ma niętęgą <lol> ).
To jeszcze się trochę pochwalę:

Wystawa była mała (liczyłam bardzo, że kupię jakieś fajne piórka, ale nic nie było) ale kotki były piękne i różne różniste.
Dziękuję Magdzie i Zbyszkowi, że pozwolili mi pomacać ich cudne kotecki
Do Gosi z Sideris ostatecznie nie zaszłam (czego żałuję
), szukałam też Julcik i Osiołka, ale ich nie było 
To jeszcze się trochę pochwalę:

Wystawa była mała (liczyłam bardzo, że kupię jakieś fajne piórka, ale nic nie było) ale kotki były piękne i różne różniste.
Dziękuję Magdzie i Zbyszkowi, że pozwolili mi pomacać ich cudne kotecki
- Beate
- Agilisowy Rezydent
<diabeł> <diabeł> <diabeł>
Zazdraszczam :-)
Zazdraszczam :-)
-
aurora80
A tak w ogóle to bardzo łądne fotki :-) Miło Cię widzieć Kamila <mrgreen>