Eris ♡ Merlin i Morgana ♡
- norka
- Agilisowy Rezydent
Re: Eris ♡
no to ci historia z kryminalnym wątkiem w tle <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> pani detektyw spisała się na medal

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Zostawili mięcho na podłodze na środku przedpokoju ,a potem biedną koteczkę obwiniają o jedną dziureczkę w folii no serca kompletnie brak ............. <lol> <rotfl>
Kolorek u mnie wywlókł kiedyś z miski która stała na stole mały kawałek zamrożonej ryby i wywalił na środku kuchni na podłogę i bawił się takim klockiem bo on takich rzeczy nie jada <lol> upaprał pół kuchni zbój ,a zapachy <strach> <mrgreen>
Kolorek u mnie wywlókł kiedyś z miski która stała na stole mały kawałek zamrożonej ryby i wywalił na środku kuchni na podłogę i bawił się takim klockiem bo on takich rzeczy nie jada <lol> upaprał pół kuchni zbój ,a zapachy <strach> <mrgreen>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> Erisia wie jak zwrócić Twoją uwagę
A u nas pewnie mięso by zostało zignorowane.... zielona pietruszka... to co innego!
<lol>
A u nas pewnie mięso by zostało zignorowane.... zielona pietruszka... to co innego!
- elsa
Takiej piękności WSZYSTKO się wybacza! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No i jeszcze Eriska ma bardzo dobre serduszko, zgodziła się zapozować specjalnie dla ciotek, to jest dopiero gest!
<serce> 
No i jeszcze Eriska ma bardzo dobre serduszko, zgodziła się zapozować specjalnie dla ciotek, to jest dopiero gest!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Moje kiciątko pójdzie dziś do weta.
I tak minął rok od ostatnich badań, a ostatnio panna co kilka dni trochę wymiotowała wodą. Kuweta i samopoczucie w porządku, apetyt ma, jedzenie trzyma się w brzuszku, więc mam nadzieję, że to tylko powtórka z kłaczka lub coś w ten deseń. Ale i tak już pomału wypadało zrobić badania, dlatego idziemy.
Pańcia panikara chodzi po suficie, więc mile widziane kciuki za wyniki i moje skołatane nerwy <roll>
I tak minął rok od ostatnich badań, a ostatnio panna co kilka dni trochę wymiotowała wodą. Kuweta i samopoczucie w porządku, apetyt ma, jedzenie trzyma się w brzuszku, więc mam nadzieję, że to tylko powtórka z kłaczka lub coś w ten deseń. Ale i tak już pomału wypadało zrobić badania, dlatego idziemy.
Pańcia panikara chodzi po suficie, więc mile widziane kciuki za wyniki i moje skołatane nerwy <roll>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Trzymam mocno kciuki za zdrówko Erisi i dobre wyniki <ok> <ok> <ok>
A Pańcia niech się nie denerwuje <ok>
A Pańcia niech się nie denerwuje <ok>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> A gdzieś w innym watku pisałaś, że to Erisia pościanach umie chodzić, widać u Was to rodzinne <lol> <lol> <lol> Poka foty 
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Proszę bardzo 
A po ścianach chodzę tak:

A po ścianach chodzę tak:

- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Słodzinka, jak dzielnie trzyma ściany, żeby się nie skrzywiły, jak tąpnie
- Kamila
- Agilisowy Rezydent