Liluszka

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
aurora80

Re: Liluszka

Post autor: aurora80 »

Liluch <serce> No przecież sama mówiłaś, że z niej nie ogarek <lol> daj czas dziweczynce a zobaczysz, że jeszcze będzie szaleć za tym cudem techniki :kotek:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Liluszka na razie kontempluje <mrgreen>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

<lol> Liluszka jaka ma słodka minkę <serce> Moze sie jeszcze przekona i zacznie bawic :kotek:
Kurczę tez chciałam kupic Filipkowi ta zabawkę, a juz jest niedostępna :((((
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Liluszek kontempluje tą zabawkę już tydzień czasu i póki co jakoś nie ogarnia :-/////
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

ha ha ha no bardzo jest zainteresowana , ale za to jaka słodka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Luinloth
Agilisowy Rezydent

Post autor: Luinloth »

<lol> <lol> <lol>
Eris ma podobne podejście do nowości. Jak ostatnio dostaliśmy z zooplusa kulkę na smaczki, to się jej bała i nie mogła rozkminić, że z tego wypadają serki. Za to w nocy najlepsza zabawka ever, bo nie ma jak plastik na panelach <lol>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Myślę że ona troszeczkę się jej boi , pewnie musi przywyknąć do hałasu jaki wydaje to cudo . Liluch pokaż co to odwaga :-D :kotek:
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Kamiko pisze:Myślę że ona troszeczkę się jej boi , pewnie musi przywyknąć do hałasu jaki wydaje to cudo . Liluch pokaż co to odwaga :-D :kotek:
Liluch i odwaga :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
BabaJaga
Agilisowy Rezydent

Post autor: BabaJaga »

Moja znajoma też kupiła taką zabawkę swojemu kitkowi. Mówiła, że na początku było zero zainteresowania, a zaczął się bawić dopiero, jak nastawiła na bardzo wolne tempo. Poza tym na koniec tego majtającego się ogonka przymocowała jakieś piórko czy sznureczek. Czyli zwiększyła szansę kota na złowienie tej zdobyczy i dała więcej czasu na przyczajenie się. Może Liluszka też potrzebuje takiej "zachęty"?
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

BabaJaga pisze:Moja znajoma też kupiła taką zabawkę swojemu kitkowi. Mówiła, że na początku było zero zainteresowania, a zaczął się bawić dopiero, jak nastawiła na bardzo wolne tempo. Poza tym na koniec tego majtającego się ogonka przymocowała jakieś piórko czy sznureczek. Czyli zwiększyła szansę kota na złowienie tej zdobyczy i dała więcej czasu na przyczajenie się. Może Liluszka też potrzebuje takiej "zachęty"?
Ja włączałam wolne tempo, od tego zaczęłam, a żeby Lilucha przekonać to nawet ulubioną słomkę zaczepiłam. Nic, tylko obserwacja. No nic, zabawka właśnie jedzie do Filipka, on z pewnością doceni <lol>
Zablokowany