Filip & Nano

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Re: Filip

Post autor: fado123 »

ha ha ha ja myślę że filipek ma taki urok osobisty że z każdym wrogiem sobie poradzi <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

dagusia pisze:u mnie dzisiaj były latające klamerki od prania. Normalnie zaatakowały Gaspiego, wyobrażasz sobie to?? <lol> <lol> <lol>
doskonale sobie to wyobrazam, pranie juz nieraz atakowalo rowniez Filipa <lol> <lol> <lol>

Filip jest bardzo dzielny, ze nie daje sie storczykowi :kotek:
Co to bedzie, jak przyjedzie Nano <strach> <lol>
Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem (oby tak bylo, bo zalatwilam juz urlop kocierzynski <lol> ), to juz za 53 dni zawita u nas Nanek <tańczy>
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

Cześć Ciocie!
Pańcia mi przez dwa miesiące obiecywała i obiecywała nową zabawkę (taką jak ma Amisia i Egonek i Wedelek i Ives), a w końcu powiedziała, że w sklepie już nie ma <roll>
Na szczęście okazało się, że dla Liluszki zabawa w gonienie ogonka to dziecinada i jej zabawka przyjechała do mnie <ok>
Pańcia chciała nakręcic filmik z moja pierwsza reakcją.... No ale wiecie jaka jest Pańcia <roll> coś źle poklikała na telefonie, i nic nie nagrała z najlepszych scen jak szalałem z zabawką jak dzikusek <lol> <lol> <lol> Na szczęscie zabawka jeszcze chwilę działała zanim baterie wyciągniete z pilotów do tv padły, i tak powstał filmik ze mną <ok>
Pancia mówi, że sie poprawi i nakręci lepsze, gdzie mnie lepiej widać a jej się ręce tak nie trzęsą <lol>

Awatar użytkownika
dagusia

Post autor: dagusia »

Jaki on śliczny na tych filmikach <serce> <serce> <serce> taki młodziutki a taki misiowaty już się robi <serce> <serce> <serce>

<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> KOCHAM <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Kamila
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kamila »

Filipek od razu zakumał o co chodzi z gonieniem ogonka <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<lol> <lol> <lol> A jaki zawiedziony na tym drugim, ze juz nie dziala <rotfl> <rotfl> <rotfl>

No i dlaczego JUTRO te baterie, co ? W nocnym nie sprzedaja ? :haha:

Najwyrazniej Filip ma diametralnie rozne pojecie "bawienia sie tym" niz Liluszka :haha:
aurora80

Post autor: aurora80 »

Ale z niego przepiękny kawał futra <serce> Kremaczki są słodkie, takie eleganckie. Z Nankiem będą tworzyć piękną parę <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Prawdziwy facet , gadżety i zabawki to jest to <lol>
Brawo misiaczku za odwagę :kotek:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

Kochany miś ,mam nadzieje że Pancia już zakupiła baterie bo Filipek ewidentnie polubił zabawkę od Liluszki , mogłabym na niego godzinami patrzeć <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
elsa

Post autor: elsa »

Jestem i w Waszym zakątku i czym prędzej spieszę pogratulować cudownych wiadomości!! Nanduś <zakochana> <zakochana> <zakochana> Ale bosko, już się nie mogę doczekać tego idealnie zgranego duetu! <serce> No wow! <serce>

Filipku zabawowy, superowego braciszka niebawem powitasz! <mrgreen> Będziecie razem polować, rozrabiać i miaukać :kotek: <serce> :kotek:
Zablokowany