Euphoria & Gasper
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Re: Euphoria & Gasper
Wszystkiego najlepszego Euphinku 

- dagusia
W imieniu Euphi, pragnę podziękować wszystkim kochanym ciociom za życzenia urodzinowe

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
No to teraz czas na urodzinowe zdjęcia z imprezy, nie?

- fado123
- Agilisowy Rezydent
o to to to zdjęcia zdjęcia zdjęcia <yamaha>
- dagusia
Fotek urodzinowych nie ma bo.... bo nie zrobiłam
wiem, wiem
Ale mam inne, z samego rana <mrgreen> KOCHAM weekendowe pobudki <serce> <serce> <serce> w dodatku niuniek jest tak wychowany, ze dzisiaj pobudka była po 9 wiec wyspac sie mozna <mrgreen> Ciesze się, że on jest pointem o wadze ok 5,5kg a nie solidem ważacym 10 :-) Gaspulek potrafi tak leżeć nawet pół godziny i robi się naprawde cieżko. Kiedys go połozyłam tuz obok, też dalej miziałam ale nie... musi być na mnie i koniec <zakochana> Kochany moj mruczuś <serce>
Mam ostatnio problemy z wtsawianiem zdjec- nie chcialy mi isc przez kabel wiec wrzucilam na kompa przez fb, pozniej przez program i jakość jest masakryczna.... musicie wybaczyc :-)
Nie zwracajcie uwagi na mnie, bo to chwile po pobudce przeciez...

Musze kiedys w dobrym świetle zrobić fotki i pokazać Wam, jak pięknie wybarwiaja się oczka Gaspiego <zakochana> Kolorek robi mu się taki śliczny niebieski, jak u tatusia. Wczesniej miał taki "wyblakły" teraz robi się taka głębia <zakochana>

Ale mam inne, z samego rana <mrgreen> KOCHAM weekendowe pobudki <serce> <serce> <serce> w dodatku niuniek jest tak wychowany, ze dzisiaj pobudka była po 9 wiec wyspac sie mozna <mrgreen> Ciesze się, że on jest pointem o wadze ok 5,5kg a nie solidem ważacym 10 :-) Gaspulek potrafi tak leżeć nawet pół godziny i robi się naprawde cieżko. Kiedys go połozyłam tuz obok, też dalej miziałam ale nie... musi być na mnie i koniec <zakochana> Kochany moj mruczuś <serce>
Mam ostatnio problemy z wtsawianiem zdjec- nie chcialy mi isc przez kabel wiec wrzucilam na kompa przez fb, pozniej przez program i jakość jest masakryczna.... musicie wybaczyc :-)
Nie zwracajcie uwagi na mnie, bo to chwile po pobudce przeciez...

Musze kiedys w dobrym świetle zrobić fotki i pokazać Wam, jak pięknie wybarwiaja się oczka Gaspiego <zakochana> Kolorek robi mu się taki śliczny niebieski, jak u tatusia. Wczesniej miał taki "wyblakły" teraz robi się taka głębia <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Takie poranki to ja rozumiem 

- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
"Jak spędzić cały weekend w łóżku i nie wstawać"
Bo nie wstałaś, prawda? <zakochana>
Bo nie wstałaś, prawda? <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Aaaaaah, jak ja Ci zazdroszcze <roll> <roll> <roll>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
No no pozazdrościć i jeszcze ta godzina <ok> a widać że ma piękne głębokie oczęta jest śliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- dagusia
Wstałam, wstałam ale po ok 40 minutach miziania <mrgreen>