Don Diego Luna-Gatto*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Re: Don Diego Luna-Gatto*PL

Post autor: jasminka »

Martuś ja bardzo spóźniona przepraszam <pokłon> Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze Wam życzę :-) :roza:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Post autor: fado123 »

jasminka pisze:Martuś ja bardzo spóźniona przepraszam <pokłon> Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze Wam życzę :-) :roza:
Dziękuje bardzo :kiss:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Kamila pisze:Popatrz na Renske i Moonlight dinner, szczególnie te kompletne, chyba od 18-tego numerka.
Dziękuje :kiss:
Awatar użytkownika
DorotaK
Hodowca
Hodowla: Luna-Gatto*PL
Kontakt:

Post autor: DorotaK »

Marta, wątróbki nie wolno za często podawać, jeśli DD nie chce mięsa surowego to kup któreś z puszeczek lub saszetek, których linki podawałam Ci w informacjach odnośnie żywienia :-?
od razu podpowiem najbardziej DD lubił moonlight dinner w sosach własnych, Porta 21 tuńczyk z wołowiną,
schesir tuńczyk z aloesem :-)
mięsa nie odstawiaj na stałe być może to chwilowy kaprys <gwiżdże> za jakiś czas znowu spróbuj podać :kotek:
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

DorotaK pisze:Marta, wątróbki nie wolno za często podawać, jeśli DD nie chce mięsa surowego to kup któreś z puszeczek lub saszetek, których linki podawałam Ci w informacjach odnośnie żywienia :-?
od razu podpowiem najbardziej DD lubił moonlight dinner w sosach własnych, Porta 21 tuńczyk z wołowiną,
schesir tuńczyk z aloesem :-)
mięsa nie odstawiaj na stałe być może to chwilowy kaprys <gwiżdże> za jakiś czas znowu spróbuj podać :kotek:
Dziękuje Dorotko już zakupiłam moonlight , mieszam mu mięsko z puszką i wcina aż miło ,i chyba zacząłem rosnąć , z każdym dniem wydaję mi się większy :kiss:
Awatar użytkownika
oleena

Post autor: oleena »

Dobre jakościowo są puszki Granata Pet, Catz Finefood i Lilly's Kitchen. DObra jest też Animonda Carny. Gordonek je uwielbiał, ale zmienił mu się gust odkąd spróbował Miamor Feine Filets z tuńczykiem. Teraz je tylko te puszki, ale bardziej jako przystawkę niż danie główne.
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

oleena pisze:Dobre jakościowo są puszki Granata Pet, Catz Finefood i Lilly's Kitchen. DObra jest też Animonda Carny. Gordonek je uwielbiał, ale zmienił mu się gust odkąd spróbował Miamor Feine Filets z tuńczykiem. Teraz je tylko te puszki, ale bardziej jako przystawkę niż danie główne.
Dziękuje bardzo :kiss:
Awatar użytkownika
Limonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Limonka »

Granata u nas niespecjalnie wchodziła, ale CFF (Catz Finefood) i Lily's oboje u mnie bardzo lubią :-)
Awatar użytkownika
sandra
Agilisowy Rezydent

Post autor: sandra »

U nas wszystkie te wymienione wyżej sa niejadalne <lol> Powodzenia w poszukiwaniach! <mrgreen>
Awatar użytkownika
fado123
Agilisowy Rezydent

Ha ha ha dużo tego Don jeśli chodzi o puszki to wybredny nie jest ;) więc myślę że będzie wcinał każdą jaką mu kupie :D
Zablokowany