Zdrówka dla kochanej Liluszki <serce>
Liluszka
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Re: Liluszka
Ja tez smaruje Dentiseptem, Filip dzieki temu wykształcił sobie stalowy zacisk dziąseł <lol> Ma juz tam lepsze mięśnie niz ja bicepsy <lol> No nie jest szczesliwy, ale preparat dobry, bardzo sie klei i dzieki temu zostaje na dziąsłach, u nas było lekkie zaczerwienienie i niemiły zapaszek, smrodek zniknął po kilku zastosowaniach codziennie, teraz stosuje co pare dni
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
muszę się Wam pochwalić, że mój Liluszek to naprawdę kochane i cierpliwe kociątko. Tak dzielnie znosi te wszystkie zabiegi. Kroplę jej oczy 4 razy dziennie 2 rodzajami kropel i ona biedna już sama ten pysio podnosi, i jak juz kropelki są w oku to trzyma tą główkę wysoko, patrzy na mnie i daje sobie masować oczka i uciskać nosek i czeka aż jej wytrę oczka . Jest taka kochana, nie ucieka, nie wyrywa się. Kocham tego mojego małego szkrabka <serce> <serce> <serce> <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
wspaniała i dzielna koteczka
<serce>
<serce>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Dzielny Liluszek <serce>

- Lelka
Liluszko jesteś mega giga dzielnaKamila pisze:muszę się Wam pochwalić, że mój Liluszek to naprawdę kochane i cierpliwe kociątko. Tak dzielnie znosi te wszystkie zabiegi. Kroplę jej oczy 4 razy dziennie 2 rodzajami kropel i ona biedna już sama ten pysio podnosi, i jak juz kropelki są w oku to trzyma tą główkę wysoko, patrzy na mnie i daje sobie masować oczka i uciskać nosek i czeka aż jej wytrę oczka . Jest taka kochana, nie ucieka, nie wyrywa się. Kocham tego mojego małego szkrabka <serce> <serce> <serce> <serce>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
lilus jesteś cudowna i jaka dzielna pozazdrościć <ok>
- oleena
Możesz być dumna z Liluszki ! :-) Dzielna koteczka
U Gordona też jest problem z zaczerwienionymi dziąsłami z tym, że on nie lubi smarowania Dentiseptem
Ale jak mus to mus.
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Ja poszlam na sposob kupilam szczoteczke dla dzieci z silikonowa glowka i wloskami, smaruję na to pastę i daje wkładam dip pysia. A że mój Miłych uwielbia gryźć to reszta gładko samą idzie <lol> ale widocznie i tak nieskutecznie skoro ten kamień się nanosi 
- joakar
Liluszko, jaka ty jesteś dzielna koteczko.
Dużo zdrówka. <zakochana> <zakochana>
Dużo zdrówka. <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kamila pisze:muszę się Wam pochwalić, że mój Liluszek to naprawdę kochane i cierpliwe kociątko. Tak dzielnie znosi te wszystkie zabiegi. Kroplę jej oczy 4 razy dziennie 2 rodzajami kropel i ona biedna już sama ten pysio podnosi, i jak juz kropelki są w oku to trzyma tą główkę wysoko, patrzy na mnie i daje sobie masować oczka i uciskać nosek i czeka aż jej wytrę oczka . Jest taka kochana, nie ucieka, nie wyrywa się. Kocham tego mojego małego szkrabka <serce> <serce> <serce> <serce>
<serce>