Ja też kupiłam szczoteczkę do zębów dla dzieci, ale jakoś waham się jeszcze czy jej użyć.Kamila pisze:Ja poszlam na sposob kupilam szczoteczke dla dzieci z silikonowa glowka i wloskami, smaruję na to pastę i daje wkładam dip pysia. A że mój Miłych uwielbia gryźć to reszta gładko samą idzie <lol> ale widocznie i tak nieskutecznie skoro ten kamień się nanosi
Liluszka
- oleena
Re: Liluszka
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
ja znając upodobania Lilucha do gryzienia, palucha wolę nie wkładać, zresztą i tak wydaje mi się, że szczoteczka jest mniejsza i przede wszystkim ma miękką żelową główkę i wypustki, wiec może sobie ją zawzięcie zagryzać <lol> <lol>
- Ballofhappiness
Dzielna Liluszka
Gdybym ja miała małemu potworkowi coś zakraplać to narobiłby takiego rabanu, że wszystkie organizacje ratujące zwierzęta by się zjechały
Gdybym ja miała małemu potworkowi coś zakraplać to narobiłby takiego rabanu, że wszystkie organizacje ratujące zwierzęta by się zjechały
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Sprzątałam sobie w telefonie a tam filmik malutkiej Liluszki - jaki dzidziuś z niej był <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
"Ten film jest prywatny" 
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
a to musiało być w styczniu, bo brzusio goły. Liluszek zabawia się swoim ogonkiem <lol> a jaki dzikus <lol>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
już się poprawiam z poprzednim filmikiem <oops>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaki głuptasek <serce> słodki łapie ogonek <lol> , a ruchy faktycznie ma nerwowe <lol>
O jej, jaka malusia kuleczka
O jej, jaka malusia kuleczka
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Słodzinka <zakochana>
- oleena
Liluszce nie trzeba wiele, by dobrze się bawić- wystarczy własny ogonek :-) Słodzinka <zakochana> A na ostatnim filmiku jaka mała słodka puchata kuleczka <serce> Uwielbiam takie maluszki :-)