System półek na ścianie dla kotów
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: System półek na ścianie dla kotów
A co to za magia, że kot na frotte się kładzie? :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziękuję Dorotko, tak zrobię
A w legowisku z ręcznikiem w środku Bentley spał w nocy i śpi właśnie teraz. Ten materiał, z którego zrobione jest to legowisko jest faktycznie bardzo nieprzyjemny.
Zooplus mógłby ponownie wprowadzić te legowiska (ok, 50 złotych kosztowało jak dobrze pamiętam) montowane do ściany to bym jeszcze jedno kupiła jak już wiem co zrobić, aby było atrakcyjne <lol>
Zooplus mógłby ponownie wprowadzić te legowiska (ok, 50 złotych kosztowało jak dobrze pamiętam) montowane do ściany to bym jeszcze jedno kupiła jak już wiem co zrobić, aby było atrakcyjne <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Żeby zminimalizować konflikty między moimi Pumpelkami postanowiłam zakupić im półki.
W pokoju mam pustą ścianę akurat na półeczki
Myślałam o parku linowym z Szarego Designu.
Może macie jakieś inne lepsze, tańsze propozycje. Liczę na pomoc doświadczonych w tym temacie
Wstawię zdjęcia ściany, gdzie miałyby być półki

Proszę o pomoc w rozmieszczeniu półek
Długość ściany od zasłony do drzwi 2,70m
W pokoju mam pustą ścianę akurat na półeczki
Może macie jakieś inne lepsze, tańsze propozycje. Liczę na pomoc doświadczonych w tym temacie
Wstawię zdjęcia ściany, gdzie miałyby być półki

Proszę o pomoc w rozmieszczeniu półek
Długość ściany od zasłony do drzwi 2,70m
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Asieńko u mnie z pomyśłami z rana ciężko <lol> ale daruj sobie Szary Design bo Ty wiesz ,ze ja mam wszystko ,a mój TŻ już w ich półkach dwa razy zmienial kołki może ja jako konstruktor inaczej na to patrzę ale daleko im do stabilności ja zawsze wiem kiedy koty po nich skaczą odgłosy się roznoszą po całym mieszkaniu , pięknie wyglądają to fakt ale wykonane sa z plyt z MDFu <diabeł> nie z drewna i potem takie są kwiatki .
Jak Koloruś zaczyna galopady po tych półkach ja tylko patrzę co się będzie działo <mrgreen>
tam jest tylko kilka rzeczy ze sklejki drewnianej schodki i małe półeczki ( którą też mamy i ją polecam ) .
Asiu zwymiaruj przede wszystkim tą ścianę jaka jest odległość od rozety do sufitu i od rozety do okna , od kanapy do sufitu , od kanapy do rozety , żeby to jakoś podzielić i jak Ty to widzisz ?
Jak Koloruś zaczyna galopady po tych półkach ja tylko patrzę co się będzie działo <mrgreen>
tam jest tylko kilka rzeczy ze sklejki drewnianej schodki i małe półeczki ( którą też mamy i ją polecam ) .
Asiu zwymiaruj przede wszystkim tą ścianę jaka jest odległość od rozety do sufitu i od rozety do okna , od kanapy do sufitu , od kanapy do rozety , żeby to jakoś podzielić i jak Ty to widzisz ?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, ja tego nie widzę <hm> dlatego proszę o pomoc w rozmieszczeniu mądrzejszych ode mnie 
Drapak z rozetą mogę przesunąć w prawo czy w lewo, jest miejsce
Po pracy zmierzę odległość rozety do sufitu i od kanapy do sufitu
Danusiu dziękuję za sugestie
O zrobieniu półek myślałam już wcześniej, ale jakoś nie było mi po drodze... ale teraz jest po drodze i to bardzo
Drapak z rozetą mogę przesunąć w prawo czy w lewo, jest miejsce
Po pracy zmierzę odległość rozety do sufitu i od kanapy do sufitu
Danusiu dziękuję za sugestie
O zrobieniu półek myślałam już wcześniej, ale jakoś nie było mi po drodze... ale teraz jest po drodze i to bardzo
- Miss_Monroe
- Moderator
Asiu, pojedź do Ikea, bądź Leroy Merlin czy innego sklepu i kup zwykle, drewniane półki. Kosztują ok. 30-40 złotych i jestem pewna, że się sprawdzą. Muszą być dość szerokie, żeby kotki mogły leżeć wygodnie. Można kupić np. w Leroy kawałek wykładziny dywanowej i przybić ją na pinezki do półek, aby koty skacząc po nich się nie ślizgały.
U mnie półki z Szarego Designu sprawdzają się bardzo dobrze i nic nie dudni
U mnie półki z Szarego Designu sprawdzają się bardzo dobrze i nic nie dudni
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Chyba rzeczywiście zrobię półki we własnym zakresie, tylko nie wiem jak je rozmieścić? jaka długość, szerokość? Czy dawać nad drzwiami, tylko nie wiem, czy to nie będzie taki "kozi róg", bo zejście i wejście możliwe tylko z jednej strony.
Dziewczyny wiem, że macie fotki ze swoimi półkami, jeśli to nie problem to proszę wstawcie. Wiem, że są w Waszych wątkach, ale nie wiem gdzie szukać... interesują mnie nie pojedyncze półki tylko zestaw półek na ścianę, jak macie rozwiązane to u siebie
Dziewczyny wiem, że macie fotki ze swoimi półkami, jeśli to nie problem to proszę wstawcie. Wiem, że są w Waszych wątkach, ale nie wiem gdzie szukać... interesują mnie nie pojedyncze półki tylko zestaw półek na ścianę, jak macie rozwiązane to u siebie
- Miss_Monroe
- Moderator
Asiu, zobacz na poprzednich stronach jak dziewczyny na zdjęciach przedstawiły rozmieszczenie półek :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Przeczytam dzisiaj wątek o półkach 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Od kanapy do sufitu mam 190cm,a od rozety do sufitu 150cm.
Część fotek z wątku zniknęła
Nie mam pomysłu na ułożenie półek
Część fotek z wątku zniknęła
Nie mam pomysłu na ułożenie półek