Raya i Lola
- joakar
Re: Raya i Lola
Obie są piękne, świetnie, że już się lepiej dogadują.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Super, że się dogadały
Może jakieś fotki?
Może jakieś fotki?
- Lelka
Drogie cioteczki. Dawno nas nie było. Pańcia mówi, że ciężko teraz zdjęcia zrobić, bo czasu mało, baterii nie ma, na komórce jakieś kiepskie wychodzą...no ciągle jakieś wymówki wymyśla. Dobrze, że Ciocia Luinloth ją pogoniła, bo chyba byście się nie doczekały aby zobaczyć jak wyrosłam. No normalnie jestem już taka jak Raya <tańczy> Zresztą same zobaczcie jaka jestem duża i piękna <mrgreen>
W ogóle muszę Wam powiedzieć, że jestem super koteczką. Ładnie jem, ładnie śpię, bawię się (i to nie potrzebuję jakiś super drogich zabawek, papierek też jest super), śpię z pańcią. No i pomagam w różnych czynnościach domowych, np.: pucuję z pańciem kuwetę
Albo gotuję z pańcią
Nie to co Raya, ta to ciągle focha strzela, nic nie pomaga, nawet bawić się ze mną nie chce. Pańcia o niej mówi "Szara Eminencja" Ale pokażę też jej zdjęcia, aby nie było, że tylko ja Celebrytką chcę być
Ale powiem Wam w sekrecie, że bardzo ją kocham, tylko Ona jakoś nie bardzo lubi jak jej to pokazuję
W ogóle muszę Wam powiedzieć, że jestem super koteczką. Ładnie jem, ładnie śpię, bawię się (i to nie potrzebuję jakiś super drogich zabawek, papierek też jest super), śpię z pańcią. No i pomagam w różnych czynnościach domowych, np.: pucuję z pańciem kuwetę
Albo gotuję z pańcią
Nie to co Raya, ta to ciągle focha strzela, nic nie pomaga, nawet bawić się ze mną nie chce. Pańcia o niej mówi "Szara Eminencja" Ale pokażę też jej zdjęcia, aby nie było, że tylko ja Celebrytką chcę być
Ale powiem Wam w sekrecie, że bardzo ją kocham, tylko Ona jakoś nie bardzo lubi jak jej to pokazuję
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Piękne koteczki <zakochana> <zakochana>
Lola ma piękne oczy <serce> , a Raya ślicznie okrągłą główkę <serce>
Lola ma piękne oczy <serce> , a Raya ślicznie okrągłą główkę <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Śliczne koteczki <serce> <serce>
Lolu, pięknie wyrosłas <zakochana> A Raya jaka ma cudna okrągła główkę <zakochana>
Lolu, pięknie wyrosłas <zakochana> A Raya jaka ma cudna okrągła główkę <zakochana>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
Pięknie Ci lola rośnie no cud miód wspaniała <serce> raya oczywiście też jesteś piękna <zakochana>
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Piękne obie siostrzyczki <serce> Raya pięknie okrągła, a Lola coraz bardziej ofutrzona
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Ojej! Jak Lolunia już wyrosła! <zakochana> Ragusie słyną z tego, że jak te białe duchy towarzyszą we wszystkim, co się dzieje w domu. I pojawiają się nagle i nie wiadomo skąd tam, zawsze tam, gdzie ich pańcia. Moja Niunia jest taka sama. <mrgreen>
- joakar
Obie jesteście cudne <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana>
Jestes juz DUZA I PIEKNA, powiadasz ? <lol>
Z jednym sie calkowicie zgadzam <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
O drugim pogadamy za rok-dwa <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Jestes juz DUZA I PIEKNA, powiadasz ? <lol>
Z jednym sie calkowicie zgadzam <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
O drugim pogadamy za rok-dwa <rotfl> <rotfl> <rotfl>